23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Hvem har hyret de seneste uger. Få et overblik her
Carl Stahl A/S
Aksel Johansen er ansat som servicemontør med tilknytning til afdelingen i Esbjerg. Han har mange års erfaring med kranservice og har tidligere været ansat i Carl Stahl.

Michael Hansen er ansat som servicemontør og skal varetage opgaver i Jylland, på Fyn samt enkelte på Sjælland. Han er udlært kranbygger og har i det meste af sin karriere arbejdet som servicemontør med speciale i kranservice og -reparationer.

Gaihede, ingeniører & arkitekter
Jesper Jespersen, 58 år, er ansat som VVS-ingeniør og skal arbejde som projektleder og bygherrerådgiver inden for vedligehold, renovering og ombygning. Jesper Jespersen er uddannet bygningsingeniør fra Københavns Teknikum i 1982 og har siden arbejdet som VVS-ingeniør, senest som projektleder og energikonsulent gennem syv år hos Moe. Undervejs i sin karriere har han også været vejleder for på KEA og fungeret om syn- og skønsmand.

Benedikte Palvig er ansat som bygningsdesign-ingeniør og skal arbejde som projektleder og bygherrerådgiver inden for vedligehold, renovering og ombygning. Benedikte Palvig er uddannet bygningsdesign-ingeniør på DTU og har blandt andet arbejdet med solcelleanlæg hos Power-partner ApS.

Hewikut A/S
Brian Lau, 48 år, er ansat som ny produktionschef. Han kommer fra en lignende stilling inden for fugefrie gulve, som han har beklædt i en årrække.

Intego
Mikael K. Clemensen er pr. 1. september ansat som teknisk serviceleder inden for marine og offshore hos Intego i Esbjerg. Mikael K. Clemensen har flere års erfaring fra branchen og kommer senest fra en stilling som overmontør hos Lindpro.

Lars Høgh Nielsen er pr. 1. september ansat som serviceleder inden for El-teknisk installation & service hos Intego i Karlslunde. Han kommer senest fra en stilling som serviceleder hos Lindpro, hvor han blandt andet var ansvarlig for montører, lærlinge og en lang række service- og entreprisekunder.

Isola A/S
Kim Boytang er ansat som distriktschef for Sydjylland og Fyn. Han har en baggrund fra Stark i Sønderborg.

John Herstal er ansat som distriktschef for Sjælland og øerne. Han er uddannet tømmerhandler hos Grønvold & Schou i Slagelse og har altid arbejdet i byggebranchen, senest hos DLH.

KPK Døre & Vinduer
Peter Bechmann, 35 år, er pr. 8. august tiltrådt som salgschef. Han blev uddannet VVS-, tag- og facademontør i 2001 og har siden både arbejdet som salgschef i forskellige virksomheder og taget flere lederuddannelser. Peter Bechmann kommer fra en stilling som salgschef for Region Nordjylland i Sanistål.

Kuben Management A/S
Malene Fenger Lund er ansat som jurist på kontoret i København. Hun kommer fra en stilling som advokat hos Molt Wengel, hvor hun arbejdede med udbud og entrepriseret, herunder udbudsstrategi indenfor byggeri og anlæg. Tidligere har Malene arbejdet i Frederiksberg Kommune og har således også kendskab til projekter for offentlige bygherrer.

LM Byg
Christian Lyck Qvist er forfremmet fra projektleder til produktionschef.

Thomas Morsing Larsen er forfremmet fra byggeleder til projektleder.

Outline Vinduer
Agnes Koszuba, 34 år, er pr. 1. september tiltrådt som intern. Hun er uddannet handelsassistent hos Outline Vinduer i 2011 og har de seneste fem år arbejdet med salg og produktionsplanlægning hos Kipa Vinduer.

Pluskontoret Arkitekter
Marie Fenger Ehlers, der siden 2007 har været indehaver af Kontur Arkitekter, er nu ansat som arkitekt hos Pluskontoret Arkitekter.

Schneider Electric Danmark A/S
Christian Baunsgaard er ansat som teamleder i serviceforretningen. Han kommer fra en stilling inden for Power Quality i ABB.

Uponor
Bo Frik Mauritzen, 40 år, vender tilbage efter en periode som udstationeret hos en kollega i branchen og bliver key account manager med hele landet som arbejdsområde og med fokus på forretningsområdet præfabrikation og større projekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078