23948sdkhjf

Akku gevindskæremaskine med bore-/skruefunktion

Metabos GB 18 LTX BL Q I er verdens første 18 V gevindboremaskine med bore-/skruefunktion
Med den nye GB 18 LTX BL Q gevindboremaskine fra Metabo kan man nu bore, skrue og skære gevind med bare én maskine. Den borer uden problemer 13 mm huller i metal og efter et hurtigt værktøjsskifte, skærer den præcise gevind.

Den patenterede patron har en firkant opsætning for M8 til M12 tappe, hvilket modvirker at tappen skrider i patronen og dermed ikke skader værktøjet eller arbejdsstedet. Det er også muligt at benytte mindre tappe I den specielle patron samt almindelige cylindriske bor fra 1,5 til 13 mm.

Kompakt maskine
Ved at trykke og trække, kan brugeren hurtigt skifte rotations-retning når maskinen er i gevindskærer funktion og dette uden at slide unødvendigt på maskinen. Dette muliggør ikke kun at man kan skære gevind hurtigt og uafbrudt, men man kan også rense allerede eksisterende gevind efter eventuelle behandlinger med lak eller pulverlakeringer.

En anden fordel er, at når man kører i gevindskærer funktion, kan momentet indstilles i 10 stadier. Det sikrer den rette kraft for ethvert stykke arbejde. Hvis man skifter til almindelig borefunktion, bruges maskinen som en kraftfuld bore- og skruemaskine. Impuls funktionen sikrer stabil boring på glatte overflader og skruer med ødelagt kærv kan lettere skrues ud.

Den nye 18 Volt maskine er drevet af en kraftfuld, kulfri motor på hele 120 NM. Med 600 o/min. i første gear og 2.050 o/min. i andet gear, kan man hurtigt få klaret arbejdet, både når man skærer gevind, borer eller skruer.

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127