23948sdkhjf

Når en mand skal, så skal han….

Her kan du får en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen i dag
”Dårlige toiletforhold på arbejdspladsen er et stort problem”, mene folkene i skurvognen.

”Det er stadig sådan at murerne ofte pisser i murerbaljerne og blikkenslagerne og tømrerne i tagrenden. Men det er nu mest fordi de ikke gider at klatre ned af stilladset og finde en toiletvogn”, mener håndværkerne og tilføjer, at toiletforholdene på byggepladserne som regel er i orden om end ofte ulækre. Derimod kan det godt knibe gevaldigt med ordentlige toiletforhold, når der løses opgaver af nogle dages varighed hos hr. og fru Jensen

”Selvom vi laver aftale om, at vi kan benytte fru Jensens toilet, så sidder man jo ikke bare og møger sig, selvom om man har behov for det. Så holder man sig hellere til man kommer hjem. Og det kan godt give ondt i maven og underbukser der ikke er helt fine i kanten”, mener håndværkerne i skurvognen.

Et par af håndværkerne har i øvrigt altid en rulle toiletpapir og en spand med i firmabilen, hvis trangen for at komme på toilettet skulle komme over dem, når de er ude på en opgave.

”Så kan man sidder der bag i bilen og forrette sin nødtørft. Ikke særlig fedt og ikke særlig værdigt. Men nødvendigt”, som de siger.

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11