23948sdkhjf

Stor travlhed i stilladsbranchen

Mange stilladsentreprenører mangler folk
Det går stærkt hos stilladsbranchen i øjeblikket. Så stærkt, at stort set alle de virksomheder, Licitationen har talt med, melder om fuldt hus med ordrer, og at man løber rigtigt stærkt i øjeblikket. Der er dog lidt forskel på, hvor man er i landet. Det er typisk i og omkring de større byer, der er mest travlt, men også industrien lægger beslag på en del stilladser,

Hos Nordjysk Stilladsudlejning A/S fortæller indehaver Preben Korsgaard, at han har alt det han kan gøre, og hvis han kunne rekruttere frit, så kunne han nemt bruge 6-8 mand.

"Men det er ikke så nemt at finde nye gode folk. Vi kan ikke umiddelbart bruge en mand, der lige har fået et treugers kursus og har fået sig et truckcertifikat. Det er ganske enkelt ikke nok, for de skal kunne arbejde selvstændigt, og det skal vi kunne se inden vi ansætter dem. Det må vi bare ikke", siger han til Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Også hos Trekantens Stilladser i Fredericia melder man om travlhed, og at der er en del at regne på. Det samme gælder et par andre virksomheder, som Licitationen har talt med, og beskeden er det samme, nemlig at det er svært at få nye folk ind i faget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219