23948sdkhjf

Halloween-halløj i skurvognen

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen i dag
Der er levende lys blandt kaffekopperne, franskbrødet og kanelsneglene på bordet i skurvognen i dag, hvor en af håndværkerne har tændt et fyrfadslys i et Halloween græskar af keramik.

- Jeg er ellers ved at være godt træt af alt det Halloween-halløj, men når man har mindre børn, så er det bare om at følge med. Og lige nu er det altså Halloween, der dur’, siger håndværkeren.

Mestrene og svendene i skurvognen øffer lidt over, at Halloween bare er endnu et kommercielt påhit og snakken falder hurtigt på både Jul, Påske og Pinse.

- Det er da klart, at butikkerne skal bruge højtiderne og andre begivenheder som Halloween og Fastelavn til at sælge flere vare. Et eller andet sted er det jo os selv der bestemmer om vi vil hoppe med på vognen. Eller er det mon børn og børnebørn, der bestemmer?, lyder det fra mestrene og svendene i skurvognen.

- Ja, og så har man da heldigvis også selv lov til at være et legebarn, siger håndværkeren, der har skabt lidt (u)hygge i skurvognen med Halloween græskarret af keramik.

Vil du vide mere om historien bag Halloween så kan du læse her

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078