23948sdkhjf

Caverion vinder teknikentreprise til 40 millioner

Skal udskifte installationer på stort museum i København.
Den finskejede teknikentreprenør Caverion har vundet en teknikentreprise på 40 mio. kroner, der omfatter udskiftning af installationer på Statens Museum for Kunst i København.

De kommende tekniske installationer skal sikre et stabilt indeklima for kunsten, oplyser Caverion i en børsmeddelelse til fondsbørsen i Helsinki.

I fremtiden bliver bygningen forsynet med vandbåren fjernvarme, og derfor skal der installeres nye befugtningsanlæg. Dette medfører væsentlige ombygninger og udskiftninger af de berørte ventilationsanlæg samt forsyninger af el og vvs.

Hovedentreprisen omfatter fjernelse af anlægget til dampdistribution i bygningen og installation af nyt varmedistributionssystem. Desuden erstattes de nuværende mekaniske køleanlæg af fjernkøling.

Hofor stopper med levering

Forsyningsselselskabet Hofor står for forsyningen af kølevand frem til den nye kølecentral, og hovedentreprisen omfatter alle øvrige arbejder i forbindelse med produktion og distribution af køling.

- Vi er glade for at hjælpe med at sikre et bedre indeklima for de værdifulde værker, gæster og medarbejdere på Statens Museum for Kunst, udtaler Knut Gaaserud, adm. direktør for Caverion Danmark-Norge i meddelelsen.

Udskiftningen af installationer er nødvendiggjort af, at Hofor i løbet af 2017 ophører med at levere dampforsyning til bygningen. Dampen bruges i dag dels til opvarmning af bygningen og dels til direkte befugtning af ventilationsluften.

Arbejdet skal være færdigt i slutningen af 2017
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081