23948sdkhjf

Specialudgave af Isuzu 4x4 pick-up

Hvis du af og til kan lægge murerskeen eller sømpistolen og tage på jagt, så kig lige på denne Isuzu SnipeNstrike Edition
Aflåst våbenskab, indvendig slidske med trækspil, hundebur og bruser er bare noget af det udstyr, der er at finde i Isuzus SnipeNstrike Edition.

Isuzu SnipNstrike Edition er baseret på en D-MAX 4x4 Crew Cap, og ombygget i samarbejde med Hauges Bueskydning ved David Hauge og SnipeNstrike.com ved Carsten Andersen.

Udover et skræddersyet udstyrsniveau, syner bilen også af rendyrket jagtudstyr, idet den er fuldfolieret med SnipeNstrikes egen camouflage grafik; Forrest Ghost.

Med det indbyggede aflåste våbenskab, er man ude over problematikken omkring våben ind og ud af bilen ved eventuelle stop til og fra jagt. Det indvendige spil hiver jagtbyttet op ad en slidske og ind i baggagerummet af bilen, så man ikke selv skal løfte det tunge bytte op i bilen. Med håndbruseren kan man let bruse eventuelt blod og skidt ud af bilens baggagerum samt rengøre støvler og andet grej.

Prisen på en Isuzu D-Max 4x4 Crew Cap med en 2.5 liters diesel motor (163 HK) og manuelt gear starter ved kr. 249.990,- ekskl. moms. Med automatgear koster bilen lige 25.000,- kroner mere. Herudover er der i Isuzu SnipeNstrike edition udstyr for kr. 156.484,- før moms.

Bilen er med på diverse jagtmesser og udstillinger i løbet 2017/18.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125