23948sdkhjf

Varebil indretning matcher firmaets ambitionsniveau

- Indretningen af varerummet skal gøre det nemt at finde det, du skal bruge, siger malermester
Der skal vedholdenhed, faglig kunnen, et solidt netværk og gode servicegener til for at skabe en sund forretning som moderne håndværker. Det gælder ikke mindst inden for malerfaget, hvor der er tæt kamp om kunderne og høje forventninger hver eneste dag til både effektivitet og kvaliteten af den håndværksmæssige udførelse.

- Samtidig skal materialer og værktøjer have en kvalitet og holdbarhed, der matcher firmaets ambitionsniveau og bidrager til at optimere arbejdsdagen. Det gælder for såvel pensler og rullespande, som for servicebilerne, fortæller malermester Jan Jakobsen.

Han står i spidsen for ca. 22 ansatte i Den rigtige maler – Malerfirmaet Jan Jakobsen ApS i Skovlunde. Firmaet udfører bl.a. en del serviceopgaver i Storkøbenhavn og arbejder i øjeblikket på to store nye boligprojekter i København for et par af Danmarks største entreprenørvirksomheder.

- Det kræver en masse at få succes som håndværker i dag, og du skal i hvert fald ikke gå ned på kvaliteten af det udstyr og de produkter, du anvender. Især ved serviceopgaverne er det vigtigt, at varebilen er effektivt indrettet, så du hurtigt kan rykke ud med de helt rigtige materialer til kunderne, forklarer han.

Kan frit kombineres efter specifikke behov
Jan Jakobsens malerfirma har bl.a. indrettet bilerne med det nye Simpleco-system fra Sortimo, der er Europas førende producent af bilindretning til varebiler. Simpleco gør, at man hurtigt selv kan samle og sammensætte reoler, hylder, bokse, skilleplader og andet tilbehør til en fleksibel indretning, der er fuldstændigt tilpasset til firmaets specifikke behov for opbevaring bag i bilen.

- Det vigtigste for os er, at indretningen gør det nemt at bruge varerummet i det daglige og er robust nok til at sikre materialerne forsvarligt under kørslen. Vi bruger næsten udelukkende bilerne til serviceopgaver, og det kræver optimering af hyldepladsen, så vi undgår at bruge tid på at pakke bilerne om før hvert nyt kundebesøg, understreger Jan Jakobsen.

Simpleco-systemet fremstilles på Sortimos egen fabrik i Tyskland og fås i to udgaver – Simpleco by Sortimo og Simpleco Mini – der begge er udført i et smart design. Sidepanelerne har en høj procentdel fiberkompositmateriale, der ikke kun sikrer ekstremt stor styrke og robusthed, men også takket være sin lave vægt holder bilens brændstofforbrug nede. Samtidig har boksene transparent front, der sikrer hurtigt overblik over, hvad man har med i varerummet.

- Simpleco er en enkel og nytænkende løsning, der rammer et stort behov i malerbranchen. Både Simpleco by Sortimo og Simpleco Mini er udviklet med et væld af tilbehør for malerfirmaer som f.eks. løsninger til individuel ophængning af pensler og spartler, samt sikring af malerspande under kørslen. Enkelheden og fleksibiliteten i systemet gør desuden sammen med den lave vægt og fordelagtige pris, at det egner sig særligt godt til de mindre og energivenlige varebiler, som ofte benyttes af malerfirmaer, fortæller adm. direktør Michael Pettersson fra Sortimo.

På lager i farvehandler over hele landet
Simpleco by Sortimo og Simpleco Mini fra Sortimo Bilindretning leveres over hele landet og fås som lagervare hos Beckers Malings farvehandler. Her vægtes kvaliteten højt, både når det drejer sig om materialer, service og teknisk rådgivning af kunderne. Det er grunden til, at Jan Jakobsens firma bruger Beckers. Samtidig har det været afgørende for valget af netop Beckers som Sortimos samarbejdspartner, understreger Michael Pettersson.

- Hos os kommer malerne ikke kun for at fylde kurven med kvalitetsprodukter, men også for at blive klædt på med faglig knowhow og professionelle løsninger, der optimerer arbejdsdagen. Det er præcis denne optimering af malernes ressourcer, som bilindretningen fra Sortimo bidrager til, supplerer adm. direktør Kenneth Johansen fra Beckers.

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.222