23948sdkhjf

BMS opkøber endnu en specialtransportør

Der er knald på hos det nordjyske kranfirma BMS - ved nytår overtages endnu et opkøb

BMS A/S overtager 31. december 2016 samtlige aktiviteter fra den sønderjyske specialtransportør Vamdrup Specialtransport A/S.

Det oplyser virksomhederne i en pressemeddelelse.

Overdragelsen omfatter medarbejderne i Vamdrup Specialtransport A/S med alt materiel, som har været anvendt i virksomheden hidtil. Den nuværende ejer Jørgen Egeskov vil i en overgangsfase have ansvaret for den nye BMS-afdeling i Vamdrup,  som vil blive videreført på den hidtidige adresse under nuværende navn.

Opkøbet skal forstærke BMS’ bakseaktiviteter og lastbilkraner og hertil knyttede specialtransportopgaver. Med materiel og know-how fra Vamdrup Specialtransport, vil kranfirmaet fremover kunne løse selv de mest komplekse maskinflytnings-, kran- og specialtransportsopgaver.

Det er ikke mere end en uge siden, at vi her på Transportmagasinet kunne fortælle, at BMS havde opkøbt den konkursramte specialtransporttør Torben Rafn A/S i Sommersted. Det kunne tyde på, at Nørresundby-firmaet er i gang med at afsøge nye markeder.

Vamdrup Specialtransport A/S blev stiftet af Jørgen Egeskov i 1982, og har opbygget et godt navn og omdømme indenfor baksning, løft og specialtransport af maskiner og lignende – med særligt fokus på overdimensioneret gods.

Jørgen Egeskov har lagt vægt på, at overdragelsen skulle sikre virksomhedens fortsatte virkning indenfor Vamdrup Specialtransports kerneområder, herunder fastholdelse af jobs og virksomhedens tilknytning til lokalområdet.

Ifølge pressemeddelelsen vurderer Jørgen Egeskov, at overdragelsen til BMS vil styrke den fortsatte udvikling, til gavn for kunder såvel som medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096