23948sdkhjf

Nye kræfter til Dansk Byggeri Østjylland

Finn Damkjær Pedersen fra virksomheden HM Entreprenør i Juelsminde skal nu være med til at repræsentere de lokale bygge- og anlægsvirksomheder i Østjylland
Erhvervsvenlighed i de østjyske kommuner, bedre infrastruktur i Østjylland og flere unge til erhvervsuddannelserne er nogle af topprioriteterne i Dansk Byggeri Østjylland, der nu får en ny mand i bestyrelsen, som skal være med til at arbejde for netop de dagsordner. Finn Damkjær Pedersen fra HM Entreprenør i Juelsminde ved Horsens er valgt for en toårig periode, og han ser frem til bestyrelsesarbejdet.

- Særligt er der behov for, at vi får flere unge til at tage en erhvervsuddannelse, ellers risikerer vi, at vores virksomheder i endnu større omfang kommer til at mangle arbejdskraft. Mange tror gymnasiet er den eneste vej, men ofte kender de slet ikke til karrieremulighederne i fx byggebranchen, hvor der er gode jobs både i Danmark og udlandet og mulighed for at starte egen virksomhed. Jeg vil gerne være med til at åbne de unges øjne for byggebranchen, siger det nyvalgte bestyrelsesmedlem Finn Damkjær Pedersen.

Finn Pedersen har ikke kun erfaring fra entreprenørvirksomheden, men har tidligere drevet landbrug og været formand for Østjysk Landbrugsforening inden han skiftede til byggebranchen. Han er desuden formand for Business Horsens.

LÆS OGSÅ: Dansk Byggeri Sjælland får ny formand
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095