23948sdkhjf

Kompakt pudsemaskine med udskiftelig bundplade

SE VIDEO: 18V akku-pudsemaskine fra Bosch kan betjenes med én hånd
Kompakt og fleksibel er to af de ord man hurtigt komme i tanke om, når man har den nye GSS 18 V-10 Professional pudsemaskine fra Bosch i hænderne – eller hånden, for maskinen kan uden problemer betjenes med en enkelt hånd.

Den store fleksibilitet skyldes, at pudsemaskinen kan monteres med tre forskellige bundplader – en kvadratisk firkantet, en rektangulær og en trekantet. Det betyder, at håndværkerne kan løse mange forskellige opgaver og at pudsmaskinen altid kan indrettes, så den løse en given opgave bedst muligt.

Bundpladen, eller sålen, skiftes hurtigt og sandpapiret sættes fast ved hjælp af et Easy Fit-klemmesystem eller ved at bruge et mikromonteringssystem (velcro).

Med en vægt på kun 1,5 kg er værktøjet let, og takket være det ergonomiske håndtag med blødt greb, kan det uden besvær bevæges i forskellige retninger og betjenes med kun én enkelt hånd.

Den nye pudsemaskine gør det også nemmere at pudse følsomme materialer, da der ikke er nogen ledninger, som kan skade den pudsede overflade.

Pudsemaskinen har også et effektivt støvsugersystem, der beskytter dit helbred og værktøjet, mens du arbejder. Støvet bliver suget op af mikrofilteret i den tilhørende støvboks.



Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11