23948sdkhjf

Casa-ansatte køber en del af virksomheden

Da kapitalfonden CataCap i forsommeren overtog 60 procent af Casa A/S, fulgte en aftale om, at Casas medarbejdere skulle tilbydes en mulighed for at blive medejere af virksomheden.

Og den mulighed skulle vel at mærke gælde for samtlige ansatte i Casa med en anciennitet på mindst seks måneder.

I november, hvor medarbejderaktieprogrammet forelå, var det cirka 80 fastansatte. Heraf har mere end to tredjedele nu valgt at tegne aktier i Casa.

Michael Mortensen, grundlægger og administrerende direktør i Casa, glæder sig over, at så stor en del af medarbejderne har udnyttet muligheden for at tegne aktier:

- Det opfatter jeg som et godt signal på, at medarbejderne tror på deres virksomhed og dens vækstplaner, og i det hele taget ser positivt på Casas fortsatte udvikling. Det glæder mig utroligt meget. Der er jo mange andre projekter, man som medarbejder kunne vælge at sætte sine sparepenge i, siger Michael Mortensen.

Han oplyser endvidere, at også nye medarbejdere vil få mulighed for at tegne aktier i Casa, når de runder seks måneders ansættelse.

- Det er noget usædvanligt, at så stor en medarbejderstab tilbydes at deltage i et medarbejderaktieprogram, men det beror på, at alle Casa-ansatte gives stort ansvar og vises stor tillid – og at hver og én spiller en rolle i udviklingen af vores virksomhed, siger Michael Mortensen.

Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.22