23948sdkhjf

Entreprenør mangler gode folk

Jakobsen & Blindkilde A/S spreder aktiviteterne på fire områder, men har svært ved at rekruttere gode folk
Der er travlt hos entreprenørvirksomheden Jakobsen & Blindkilde A/S, der hører hjemme i Aulum i det vestjyske, mellem Herning og Holstebro.
- Vi arbejder jo inden for fire områder som er henholdsvis miljø, hoved- og totalentrepriser, tekniske anlæg, samt anlægsarbejder. Hvor vi står nu, falder i sagens natur inden for kategorien tekniske anlæg, fortæller han og viser rundt på det ret specielle byggeri, der blandt andet rummer nogle store tunge fundamenter og betonkonstruktioner til kabelføring i den tungere ende. den ordførende adm. direktør Esben Søndervad Pedersen til Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Han er chef for en virksomhed, der siden han købte den i 2004, har haft konstant vækst. Og væksten har ligget på et snit på 10-12 procent pr. år.

Han fremhæver at det faktisk kunne gå endnu bedre for virksomheden, hvis han ellers kunne rekruttere flere gode medarbejdere.

- Det er svært i øjeblikket, fordi der er mangel på gode folk. Det er en stor udfordring at fastholde og finde gode folk. Det handler blandt andet om projektledere, som er stærkt efterspurgte over det meste af landet.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125