23948sdkhjf

Er du lovlydig mester – så bliver du snydt

Rigtigt dårligt signal at politikerne sender svindel-regninger videre til lovlydige mestre som er med til at holder hjulene igang
Mange håndværksmestre får i denne tid en regning fra den såkaldte AFU fond. Pengene skal dække den løn, som udenlandske selskaber har snydt deres medarbejdere for.

Magen til uretfærdighed skal man ellers lede længe efter: De lovlydige mestre skal betale for svindel i virksomheder, som tilmed ofte har været i markedet med rene dumpingpriser, sjusket kvalitet og urimelig behandling af medarbejderne.

Det hænger slet ikke sammen og det er et voldsomt bevis på, at staten forsøger at dække egen uformåenhed ved at tørre regningen af på lovlydige og hårdtarbejdende mestre.

Der burde fra det offentliges side naturligvis have været taget hånd om problemerne med de udenlandske virksomheder f.eks. ved at stramme kravene til garantistillelse i virksomheder, der ikke driver et selskab i Danmark.
Det er jo ikke fordi man fra den offentliges side ellers forsømmer at stille krav til lovlydige, danske håndværksfirmaer – og smide regninger og byrdebøvl i hovedet på dem.

Det er et rigtig-rigtig dårligt signal at sende fra politikerne til den store underskov af virksomheder som holder hjulene i gang i Danmark.

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093