23948sdkhjf

Damehåndbold sælger vinduer og døre

Den nordjyske vinduesproducent KPK Døre & Vinduer, der er hovedsponsor for damelandsholdet i håndbold, har fået stor eksponering under håndbold-EM
Det genrejste kvindelandshold har for alvor fået danskerne til TV-skærmene med over 1 million seere pr. kamp på TV2.

Og det smitter positivt af på holdets hovedsponsor KPK Døre & Vinduer.

- Vores håndboldsponsorat har været en fantastisk rejse med en markant øget kendskabsgrad til følge. Kundeundersøgelser har vist, at jo højere kendskabsgrad jo nemmere er det for den lokale håndværksmester at sælge vores produkter. Synligheden skaber ganske enkelt præferencer hos forbrugerne, og det har vist sig at være meget værd for os, forklarer salgschef Peter Bechmann fra KPK Døre & Vinduer.

Og eksponeringen har været stor de seneste uger. Både semifinalen mod Holland fredag aften og mellemrundekampen mod Norge forrige søndag er blevet set af mere end 1 million seere på TV2, og flere af tallene overgår håndboldherrerne under OL i Rio i sommers:

- Damernes EM i håndbold indtager alle de øverste pladser på TV2s seertal i de seneste uger. Mellemrundekampen mod Norge blev set af 1,061 millioner seere og sammenlagt er antallet af eksponeringer og geneksponeringer vel mere end 10 millioner i løbet af turneringen, konstaterer Peter Bechmann videre.

Godt håndværk er fællesnævneren
Den nordjyske vinduesproducent har de seneste år sat emnet ”godt håndværk” i fokus. Her har kvindelandsholdet spillet en afgørende rolle i forhold til at brede begrebet mere ud. Fællesnævnerne mellem dansk vinduesproduktion på Mors og håndboldkvinderne er blandt andet, at begge bruger hænderne til at opnå resultater via præcision, ærekærhed og slid, og det er gået rent ind hos håndværkerne:

- Vi sælger vores vinduer og døre via de danske håndværksmestre, og de er derfor vores absolut vigtigste kontaktpunkt. Her er det måske lidt utraditionelt at gå via damelandsholdet i håndbold for at nå ud til håndværkerne, men håndbold appellerer jo bredt, og alle bakker op om landsholdet, når der spilles turneringer, fortsætter Peter Bechmann.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187