23948sdkhjf

Bauhaus går efter erhvervskunder online

Byggemarkedskæden lancerer en webshop målrettet varehuskædens erhvervssegment.

For godt to år siden introducerede Bauhaus sin erhvervssatsning Bauhaus Proff Service Nu udvider man services overfor virksomhederne med en mulighed for også at handle online.

- Vores erhvervsafdeling er vokset støt gennem de senere år, og i takt hermed har vi oplevet, at flere og flere erhvervskunder efterspørger muligheden for at kunne handle online. Vi lytter meget til kundernes ønsker og behov, men har ventet på det helt rigtige tidspunkt, siger Jan Galle, markedschef for Bauhaus Proff Service i Danmark, Island og Norge.

- Det mener vi er nu, hvor vi har det rette sortiment på plads og kan tilbyde over 45.000 varenumre fordelt på et bredt udvalg af de 120.000 varenumre, man finder ude i varehusene. Vi forventer, at særligt offentlige institutioner, boligselskaber og lignende, hvor drift og vedligeholdelse fylder meget, vil kunne drage fordel af at handle på vores webshop, fortsætter han.

Udover håndværkere satser Bauhaus også på at få en bred skare af handelsvirksomheder, detailforretninger, mindre erhvervsdrivende, boligforeninger og offentlige kunder med ind i online-universet.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094