23948sdkhjf

Få kunderne til at filme deres stormskader, mester

Stormskaderamte kan godt selv kontakte håndværkere og få udbedret skader her og nu. Forsikringsselskab råder kunderne til at filme skaderne
Håndværkesmestre og entreprenøre landet over er allerede i fuld gang med at udbedre skader efter stormen Urd. Men håndværkerne kan naturligvis ikke klare alle opgaver hverken i dag eller i morgen.Og det er vigtigt, at de stormskaderamte så hurtigt som muligt får anmeldt skaderne til deres forsikringsselskab.

Derfor kan mestrene råde de stormramte kunder til at følge et råd fra forsikringsselskaber Tryg om dels så hurtigt som muligt at kontalte deres forsikringsselskab, dels at filme skaden..

- Hvis man har haft en stor skade, hvor man har brug for akut hjælp til at stoppe skaden, skal man ringe til forsikringsselskabet med det samme, siger pressechef Tanja Frederiksen fra Tryg til Ritzau..

- Det kan for eksempel være, hvis tagsten er fløjet af, eller et træ er væltet ind over taget, så der er risiko for, at der kan komme vand ind fra oven, siger hun.

- Har man fået en mindre skade, kan man anmelde den på forsikringsselskabets hjemmeside, når man får tid. Men vi har også ekstra bemanding på arbejde, fortæller Tanja Frederiksen.

På spørgsmålet om, hvorvidt den storskaderamte selv kan kontakte en håndværker og få forsiringsselskabet til at dække regningen efterfølgende, svarer Tanja Frederiksen:

- Ja, det kan man sagtens gøre. Man skal bare huske at gemme kvitteringen på det arbejde, man får udført. Og så er det en god idé at tage en lille film af skaden med sin mobiltelefon, siger Tanja Frederiksen.

- Men det er en fordel at ringe til sit forsikringsselskab og få dem til at sende håndværkere ud. For vi har et stort netværk af håndværkere siddende klar i hele landet, som er klar til at rykke hurtigt ud, tilføjer hun.


Kilde: /ritzau/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095