23948sdkhjf

Hvor ska’ vi hen, du?

Brancheforeningen Danske Maskinstationer og Entreprenører (DM&E) pejler sig frem til og sætter fokus på branchens udvikling
Ny teknologi, innovation og fremtidens medarbejdere - emnerne er mange, når DM&E byder velkommen til Vidensdage i Brædstrup den 19.-20. januar 2017. Temaet er: ”En branche i forandring – Hvor er vi på vej hen?”

- Udviklingen går stærkt i vores branche, og det er ikke altid, vi kan se, hvor udviklingen vil have os hen, før den er i gang, siger branchedirektør Bent Juul Jørgensen.

Deltagerne til Vidensdagene kan se frem til flere end 30 indlæg fordelt på fire fagspor, hvor Tune Hein kickstarter med et indlæg med titlen ”There is a dragon at your doorstep!”, som sætter fokus på de forandringer, der sker omkring os i et stigende tempo – også kaldt disruption. Herefter følger en række indlæg om den faglige udvikling i branchen, hvor bl.a. maskiner til fremtidens skove, cirkulær økonomi inden for nedbrydning og fremstilling af protein fra græs er nogle af de emner, der er med til at sætte dagsordenen.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157