23948sdkhjf

Her er der nye byggeopgaver på vej

Læs i dag om kommende byggeprojekter i Hvidovre, Hørsholm, Helsingør, Greve og Middelfart
REGION HOVEDSTADEN

HVIDOVRE

Udskiftning af vinduer

Hvidovre Kommunalbestyrelse besluttede tilbage i juni måned sidste år at bevilge 10,2 mio. kroner til at udskifte alle vinduer i Rådhusets fløj B, C, D og glasgang til energiklasse A-vinduer. Kultur, Miljø og Vækst har imidlertid i forbindelse med den detaljerede projektering erfaret, at der er driftsmæssige og økonomiske fordele ved at ændre vinduerne fra energiklasse A-vinduer til energiklasse B-vinduer. Kultur, Miljø og Vækst indstiller derfor til Teknik- og Miljøudvalget, at det godkendes, at vinduerne udskiftes med energiklasse B-vinduer med 2-lags ruder. Sagen behandles på Teknik- og Miljøudvalgets møde på onsdag.

Udskiftningen af vinduerne skal ifølge kommunes plan foretages hen over sommeren 2017 med forventet aflevering ultimo september. Der er afsat i alt 10,2 mio. kroner til projektet, og heraf er der i 2016 brugt 264.000 kroner.

HØRSHOLM

Etablering af el-udtag

Hørsholm Kommunalbestyrelse frigav lige inden jul 120.000 kroner til etablering af permanente el-udtag på Ridebanen og kirkehalvøen.

El-udtagene skal sikre at arrangementer som Kulturdag, Sjælsø Rundt og andre større aktiviteter kan betjenes på en nem og brugervenlige måde uden brug af hjælpeudstyr eller rekvirering af elinstallatør til tilslutning.

HELSINGØR

Opførelse af dagligvarebutik

Helsingør Kommune har fremlagt Lokalplanforslag nr. 1.157 for "Meretecentret" og et tilhørende forslag til kommuneplantillæg samt en miljøvurdering til offentlig høring frem til 15. februar.

Meretecentret stammer fra 1976 og fremstår i dag umoderne og ikke så attraktivt, og det er på grund af sin udformning svært at udnytte.

Den nye lokalplan vil gøre det muligt at nedrive den eksisterende centerbebyggelse og opføre en ny tidssvarende dagligvarebutik. Bebyggelsen kan opføres i ét plan med et maksimalt bruttoetageareal for detailhandel på 1.000 kvm samt op til 200 kvm personalerum mm.

REGION SJÆLLAND

GREVE

Renovering af almene boliger

Greve Byråd har sagt ja til at stille kommunal garanti for et lån til brug for renovering af Sydkystens Boligselskabs boliger i Enebærhegnet.

105 almene boliger skal renoveres som led i en helhedsplan for Enebærhegnet, hvilket der bruges godt 111 mio. kroner på.

Samtidig har byrådet godkendt skema A og indholdet i helhedsplanen.

REGION SYDDANMARK

MIDDELFART

Opførelse af dykkerhus

Middelfart Kommune har længe arbejdet på at få etableret et dykkerhus ved søbadet, og nu søger forvaltningen om frigivelse af 660.000 kroner til opførelse af huset.

Middelfart Byråd tager stilling til ansøgningen på sit møde i dag.

Licitationen-Byggereits Dagblad bringer hver dag en liste over kommende byggeopgaver. Du kan tegne abonnement her
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078