23948sdkhjf

Lokalformand i Dansk Byggeri sælger virksomheder

Hovedaktionær i GFK Huse og det lille murerfirma, Sakskøbing Murerfirma, sælger andele til medejere og går af som direktør
Steen Koch Rasmussen, der er mangeårig direktør og hovedaktionær i de to virksomheder GFK Huse og Sakskøbing Murerfirma og nuværende formand for Dansk Byggeri på Lolland-Falster, har solgt sine aktier i begge virksomheder, og går af som adm. direktør. I stedet bliver han seniorkonsulent på en tre-årig aftale.

Det er for GFK Huses vedkommende Stefan Pommer, der har overtaget de 52 procent af aktierne, som Steen Koch Rasmussen havde, og Stefan Pommer havde i forvejen 24 procent af aktierne.

For murerfirmaerts vedkommende er det medejeren med en post på 50 procent af aktierne, Jan Hansen, der overtager firmaet helt.

- Jeg bliver 60 år til foråret, så jeg har længe forberedt, at jeg skulle trappe ned, og i tide sørge for, at firmaerne kom videre på gode hænder. Det er jeg så med til nu, men har lavet en tre-årig aftale som seniorkonsulent, hvor jeg går til hånde med forskelligt i begge virksomheder. Det er en form for konkurrenceklausul, siger Steen Koch Rasmussen til Licitationen Byggeriets Dagblad.

De to virksomheder beskæftiger tilsammen en halv snes medarbejdere.

Rigeligt at lave

Steen Koch Rasmussen beretter, at der er rigeligt at lave med hensyn til GFK Huse, mens det kniber lidt mere i øjeblikket for murerfirmaet.

- Det hænger nu mest sammen med sæsonen, for man starter jo ikke på et større arbejde, når frosten kan komme hvert øjeblik, og vi så står og ikke kan gøre det færdigt, fortæller han.

Han regner med at fortsætte som formand for lokalforeningen Lolland Falster i Dansk Byggeri et stykke tid endnu.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.171