23948sdkhjf

Millioner fosser ud af kassen hos ny asfaltkonge

Karsten Rasmussen, som står bag det nye asfaltværk, SuperAsfalt på Amager, har underskud på en række aktiviteter inden for miljø og genanvendelse. Selskabet forhandler med finansieringskilder om kreditfaciliteter
Bundlinjen bløder i selskabet bag Københavns nye asfaltværk på Amager, SuperAsfalt.

Det skriver Licitationen-Byggeriets Dagblad.

Direktør Karsten Rasmussen, som ejer halvdelen af aktierne i SuperAsfalt, må i det seneste årsregnskab for 2015/16 notere et underskud på 5,3 mio. kroner i sit personligt ejede selskab KRHT Holding.

Holdingselskabet omfatter ud over SuperAsfalt en stribe aktiviteter herhjemme og i udlandet, blandt andet inden for genanvendelse af tagpap og håndtering af oliespild.

I forhold til året før er underskuddet mere end fordoblet, og selv om Karsten Rasmussen ifølge årsrapporten betegner årets resultat som ’utilfredsstillende’, forventer han et positivt resultat for det kommende år.

- Der har i regnskabsåret været investeret mange ressourcer i den fortsatte udvikling af koncernens selskaber. Der etableres og videreudvikles både på nye markeder og i nye brancher. Forventningerne er, at de nye investeringer vil medføre et positivt afkast på længere sigt, men på den korte bane koster det i form af underskud i flere af selskaberne, hedder det i regnskabet.

Direktøren noterer endvidere i regnskabet, at selskabet og datterselskaberne i regnskabsåret, som dækker perioden 1. juli 2015 til 30. juni 2016, har haft en stram likviditet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174