23948sdkhjf

3F anmelder nedbrydningsfirma for injurier

3F Aalborg har politianmeldt nedbrydningsvirksomheden IF Group for injurier på baggrund af en video
Den nordjyske nedrivningsvirksomhed IF Group lagde den 11. januar en video op sin hjemmeside og Facebook-side, hvor virksomheden retter en kritik af 3F’s arbejdsmetoder.

Anklagerne er rettet mod organisationen og en navngiven 3F-ansat videoen. Påstandene og anklagerne er ifølge 3F så grove, at organisationens lokalafdeling i Aalborg nu har anmeldt IF Group for injurier.

- De sætter en medarbejders integritet på spil og påstår, at vi kommer med trusler, herunder fængselsstraf, som en del af vores arbejdsmetoder. Det er absurde beskyldninger, og det vil vi ikke finde os i, siger Reidar Kogstad, formand for 3F Aalborg.

Truer med fængsel

I videoen påstår en anonym, engelsktalende mand, der skulle være ansat hos IF Group, at 3F har truet med fængsel og gav ham besked på, at han aldrig ville se sin søn igen, hvis ikke manden underskrev nogle papirer. Desuden udtaler den anonymiserede person, at han blev skubbet af en 3F-ansat ved samme lejlighed. Kommunikationschef Line Adelborg, der også optræder i videoen, begrunder videoen med, at IF Group har ønsket at belyse en række af de metoder, som virksomheden oplever, at 3F har anvendt for at få ansatte til at udtale sig mod IF Group.

- Vi videreformidler de beretninger, som vi har fået fra en række af vores ansatte, som har givet udtryk for, at 3F optræder aggressivt for at vinde dem over på deres side, siger hun.

IF Group og 3F har i øjeblikket en voldgiftssag kørende. 3F anklager nedrivningsvirksomheden for brud på overenskomsten for op mod 16 mio. kroner. Selve voldgiftssagen omhandler et beløb på 3,3 mio. kroner. Sagen skal for voldgiftsretten i marts.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125