23948sdkhjf

Bosch-dag med fart og tempo

SE VIDEO: 300 medarbejdere fra byggecentre i hele landet fik en på opleveren i Vingsted-centret i går
Der var masser af lækkert værktøj og en hæsblæsende gokart-tur på programmet i Vingstedcentret ved Vejle i går, hvor Bosch holdt den traditionsrige forhandlerdag.

- Vi har kørt 112 paller med Bosch-værktøj til Vingsted, så forhandlerne får mulighed for at teste produkterne og få en snak med vores værktøjs- og salgsfolk, siger marketingchef Jan Lindbjerg



Bosch har 58 nye produkter i posen i år og nogle af dem tager for alvor hul på den digitale verden, hvor mennesker og maskiner – og sågar maskiner indbyrdes – kan ”tale” sammen.

Ifølge salgsdirektør for Bosch Power Tools i Danmark, Lasse Dalsgaard, så skal nye apps og smarte features være med til at løse nogle af de udfordringer, som håndværkerne møder i deres dagligdag.

- Connectivity gør det nemlig muligt at kommunikere med værktøjet på afstand, tilpasse indstillinger efter personlige behov og indsamle data om brugen af værktøjet. Det giver bedre sikkerhed og sikrer optimal udnyttelse af maskinerne, forklarer Lasse Dalgaard.

De 300 deltagere havde en fest på forhandlerdagen og festen følges op i dag, hvor yderligere 100 medarbejdere fra byggecentre tager del i løjerne i Vingstedcentret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125