23948sdkhjf

Her er Danmarks mest IT-parate håndværksmestre

Mester Tidende har kåret fem af landets mest IT-parate håndværksmestre inden for hhv. tilbudsgivning, planlægning, udførelse, aflevering og administration
Stadig flere virksomheder i bygge- og anlægssektoren implementerer IT-værktøjer for at effektivisere driften og øge indtjeningen.
Det viser en konkurrence,som Mester Tidende, Licitationens-Byggeriets Dagblad og IT-rådgivningsfirmaet Basit har gennemført for at finde Danmarks mest IT-parate håndværksvirksomheder.

- Nøjagtigt som det værktøj, der ligger i værktøjskassen skal passe til den konkrete opgave, så er det også vigtigt, at IT-værktøjerne passer til virksomheden og de opgaver, som virksomheden løser. Ellers bliver det lidt som at bruge en skruetrækker til at banke søm i. Det kan lade sig gøre, men det er ikke særlig effektivt, siger Mester Tidendes chefredaktør, Klaus Tøttrup.

Adm. direktør i Basit, Martin Profit Jakobsen forklarer, at smartphones og tablets for alvor har skabt interesse for IT-værktøjer i byggeriet.
- De mobile enheder passer perfekt til bygge- og anlægsbranchen som jo er karakteriseret ved distanceledelse og mange skiftende arbejdssteder, siger han.

En analyse som firmaet har lavet for Dansk Byggeri viser, at brugen af IT-værktøjer i bygge- og anlægsbranchen er steget markant gennem de seneste 4 år.
Ifølge direktør i Dansk Byggeri, Michael H. Nielsen dokumenterer analysen, at IT-værktøjer kan være med til at effektivisere byggeriet og skabe bedre bundlinje i virksomhederne.

Her er de mest IT-parate virksomheder, som er kåret inden for fem kategorier:

Tilbudsgivning: VAM A/S, Auning
Planlægning: Tømrermester Jakob Ebbesen, Fårvang
Udførelse: Malmos A/S, Ubby
Aflevering: Wils A/S, Silkeborg
Administration: CAWO A/S, Haderslev

De fem vindere får overrakt diplomer og præmier på Dansk Byggeris IT-messe den 7.-8. februar i hhv. Taastrup og Aarhus.
Priserne overrækkes af direktør Michael H. Nielsen, Dansk Byggeri, direktør Michael Petersen, Danske Anlægsgartnere, direktør Mette Glavind, Teknologisk Institut, konsulent Søren Christensen, Danske Maskinstationer & Entreprenører samt adm. direktør i Basit, Martin Profit Jakobsen.

Præmierne består af ”rigtigt” værktøj fra hhv. Bosch, DeWalt, Makita, Metabo og Milwaukee.

Artiklen er en del af temaet Konkurrence.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109