23948sdkhjf

Elever i jem & fix skal styre butikken

Fire jem & fix butikker styres fra på mandag af andetårselever
Der hviler et naturligt pres på jem & fix’s andetårselever, når de fra mandag den 23. til onsdag d. 25. januar overtager ansvaret for driften af fire jem & fix butikker i hhv. Kolding Syd, Vejen, Give og Middelfart. Overtagelse af butiksdriften er nemlig en årligt tilbagevendende begivenhed for kædens andetårselever, og man vil jo nødigt stå tilbage for de fine resultater, som tidligere års elever har leveret.

- At tage ansvar er nu heller ikke uvant for jem & fix’ elever. Som elev i jem & fix får man helt fra starten af sine egne ansvarsområder, som man med vejledning fra butikschefen selv står for at styre i mål. Dermed får man medindflydelse på den daglige drift fra dag et, og man udvikler sig og får relevant indsigt i det at drive en detailbutik mest effektivt, forklarer HR chef i jem & fix, Kennet Iversen.

- Som elev i jem & fix får man masser af ansvar og en af de bedste uddannelser i hele branchen. Vi vil gerne udvikle vores medarbejdere og vægter en god elevuddannelse og gode oplevelser højt, for vi har mange butikker og åbner løbende nye, så vi har brug for de bedste elever og mange af dem, siger han.

Butikschefer bakker op
At give eleverne ansvar er også noget butikscheferne bakker op om, og troen på elevernes formåen er stor. I de tre dage, hvor eleverne overtager butiksdriften, vil souschefer og butikschefer være til stede i butikkerne som kyndig assistance, men så vidt muligt holde sig behørigt i baggrunden og overlade styringen 100 pct. til eleverne. Øvrige medarbejdere holder fri.

Butikschef i Middelfart Kim Bak Hansen fortæller:
- Jeg glæder mig til at se, hvad eleverne får ud af at styre en butik i tre dage. Det er en fed opgave at få, og den sidste gruppe, jeg havde i butikken i Middelfart, tog opgaven meget seriøst, fik nogle øjenåbnere og voksede meget i de tre dage.

Jan Hansen, der er butikschef i jem & fix i Kolding Syd, supplerer:

- Jeg forventer at møde nogle topengagerede elever, som til fulde vil få lov at udfolde deres kreativitet, og jeg glæder mig meget til at se, hvad de kan bringe på bane i lige netop min butik.

Kommer langt med engagement
Når man driver en byggemarkedskæde som jem & fix, hvor selvbetjening er i højsæde og lave priser en selvfølgelighed, så gælder det om at have styr på sit vareflow og sin bemandingsplan, så kunderne altid møder en toptrimmet butik.

Den opgave vil Matthias Saaby bl.a. tage på sig, når han i næste uge tager teten som fungerende butikschef i butikken i Kolding Syd, og det er lige noget, der passer ham. Matthias Saaby er til daglig elev i butikken i Skive, og han fortæller:

- Før jeg begyndte at arbejde i jem & fix, var jeg faktisk den generte typer, men når man får tildelt ansvar og taler med kunder hele tiden, så kommer man så småt ud af boksen. Det fede er, at hvis man viser, at man har engagement, så har man også mulighed for at udvikle sig i jem & fix. Så når jeg er færdig som elev, vil jeg arbejde på at blive souschef og efterfølgende butikschef.

Ja, ambitionerne fejler ikke noget. Og det er godt, for der er som sagt lagt et moderat pres på eleverne, når det i næste uge bliver deres tur til at overtage butiksdriften i de fire jem & fix butikker i Kolding Syd, Vejen, Give og Middelfart.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109