23948sdkhjf

Hvad betyder Trump for dig, mester?

USA's nye præsident er vel ikke andet end en af de mere barske byggeledere man af og til støder på ude på byggepladsen. Han har bare meget større magt.
Når Donald Trump i dag overtager præsidentposten i USA efter Barack Obama er der formentlig udsigt til fire hektiske år med stor mediefokus.

Trump taler lige ud af posen. Han viser tydeligt, når han er utilfreds. Han er samtidig ikke meget for at blive alt for konkret. Så væver han lidt rundt og siger ofte, at det ikke var ment på den måde, men på en anden måde. Han er heller ikke bange for at vise, at han har magt og at det er ham der bestemmer. Han kan tilsyneladende alle gadedrengs-trickene og han kan også sidde sammen med gutterne og tale lummert om kvinder over en kop øl og virke helt menneskelig.

Virke disse egenskaber bekendte?

Ja, sådan nogle typer er der mange håndværksmestre, som kender fra byggepladsen. Det er jo signalementet af en af de ekstra barske byggeledere, som man med mellemrum støder på. Og som man kan slå sig gevaldigt på, hvis man ikke lige er opmærksom. De er drevet af personlige ambitioner, et stort ego og en energi, som kan tage pusten fra de fleste.

Forskellen mellem den barske byggeleder og USA's nye præsident er naturligvis, at Trump har meget større magt. Men han har det til fælles med den barske byggeleder, at han har ansvar for at få tingene til at fungere.

Og det håber hele verden lige nu, at Trump har evner til.

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078