23948sdkhjf

Elever styrer jem & fix

René Bødker Burch og Pernille Nielsen nød at optræde som ansvarshavende i jem & fix i Middelfart i ugen, hvor eleverne styrede butikken selv.
- Det er fedt at få ansvar

Eleverne hos jem & fix rankede ryggene, da de fik lov at styre lavprisbyggemarkedets butik i Middelfart helt uden chef-indblanding.

Fuglekasser og fuglemad er linet sirligt op i vindfanget hos jem & fix i Middelfart. Den fine opstilling blev lavet af eleverne i uge fire, hvor de fik til opgave at styre butikken selv – uden indblanding fra chefer. Dagene på egen hånd er en del af uddannelsesprogrammet hos lavprisbyggemarkedet, og den 24-årige elev René Bødker Burch havde glædet sig til opgaven.

- Det er fedt, at jem & fix lader eleverne om ansvaret. Det har jeg ikke hørt om mange andre firmaer, der gør, siger René Bødker Burch. Han var ikke decideret nervøs inden ugens start, men havde glædet sig til udfordringen.

- Jeg gik ind til det med åbent sind, og indtil videre er det gået super godt. Vi (eleverne, red.) har talt godt sammen om, hvad der skulle laves, og kunderne har været flinke, siger René Bødker Burch, hvis mål er at blive butikschef.

Masser af gåpåmod
Flere af lederne var sendt på afspadsering eller kursus, mens eleverne tog teten i butikken. Men havde eleverne spørgsmål skulle de gå til butikkens trainee, Steven Nielsen, der vurderer elevernes indsats meget positivt:

- De var meget spændte den første dag og gik straks til opgaverne med masser af gåpåmod. Det var dejligt at opleve, siger han.

Det er tredje gang, jem & fix slipper deres elever løs på egen hånd i butikkerne. Og succes'en er så stor, at det bestemt ikke bliver den sidste, lyder det fra lavprisbyggemarkedets HR- og driftschef, Kennet Foersom Iversen:

- Vi gør det, fordi der er så meget udvikling i at stå med ansvaret for butikken selv. De unge skal kunne arbejde sammen på kryds og tværs og løse de udfordringer, der opstår undervejs. Og de klarer det simpelthen fantastisk og kommer med mange nye indspark og idéer, siger han.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14