23948sdkhjf

Solar overtager solcelleentreprenør

Solar overtager alle aktiver i DrivhusEffekten ApS i Hørsholm
Solar har netop overtaget en af Danmarks største totalentreprenører af solcelleanlæg, DrivhusEffekten ApS i Hørsholm

Virksomheden leverer solcelleanlæg til et bredt udsnit af kunder, herunder erhvervsvirksomheder, boligselskaber, boligforeninger og kommuner.

DrivhusEffekten er etableret i 2007 af Hans Andersen og Bjarne Rasmussen. De to hidtidige ejere fortsætter i virksomheden, der beskæftiger ca. 20 medarbejdere.

øget fokus på klima og energi
Solar har i forvejen haft et tæt samarbejde med DrivhusEffekten omkring større totalentrepriser af solcelleanlæg.

- Solar ser et klart potentiale i vedvarende energi, og derfor glæder vi os til at føre denne virksomhed videre og for alvor få fat i projektmarkedet sammen med vores installatørkunder. Der er i disse år stigende aktivitet og øget fokus på klima og energi, og Solar tilbyder allerede energieffektive løsninger inden for netop solceller, men også varmepumper, varmeteknik og ventilation, påpeger Jens Andersen, adm. direktør i Solar Danmark.

Med Danmarks målsætning om at blive uafhængig af fossile brændsler inden 2050 er energieffektivitet en afgørende forudsætning for at kunne dække stadig større dele af energiforbruget med vedvarende energi.

Interessen for Solars serviceydelser og tekniske kompetencer på klima- og energiområdet kommer da også både fra installatørkunder samt andre typer kunder som spildevands- og forsyningsselskaber, sygehuse, kommuner, boligforeninger, pensionskasser og totalentreprenører.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172