23948sdkhjf

Nyansættelser i byggebranchen

Få et overblik over hvem der har hyret folk de seneste uger

Alevator.dk
Kurt Andersen, 58 år, er ansat som projektchef. Han kommer fra en stilling som branch manager og driftschef hos Thyssenkrupp Elevator og har tidligere arbejdet hos bl.a. NRG Scandinavia og Ricoh Danmark.

 

Bygma
David Storm, 32 år, er pr. 1. februar 2017 ansat som filialchef i Bygma i Bellinge. Han kommer fra en stilling som afdelingsleder i Davidsen Fredericia.

Jakob Skriver, 45 år, er ansat som ny direktør for Bygma Frederiksværk pr. 1. februar 2017. Han kommer senest fra en stilling som trælastdirektør i Stark Frederiksværk og har det seneste år arbejdet i en midlertidig stilling i Bygma Næstved.

Casper Wiuff, 38 år, er udnævnt til ny direktør for Bygma Kolding pr. 1. februar 2017. Han er oprindeligt uddannet bygningssnedker, men har arbejdet i Bygma siden 2006. I blev han direktør i Haderslev, da Bygma etablerede forretningen i 2007.

 

Dansk Byggeri
Henrik Keinicke er pr. 1. februar 2017 ansat i en nyoprettet stilling som chef for Public Affairs. Han kommer fra en tilsvarende stilling hos Landbrug & Fødevarer, hvor han siden januar 2014 har været leder af Public Affairs-afdelingen og fungeret som rådgiver for Landbrug & Fødevarers administrerende direktør.

 

Deas
Jeppe Blohm Nielsen, 37 år, er den 1. februar tiltrådt som ny afdelingschef for projektafdelingen med overordnet ansvar for at projektere og gennemføre vedligeholdelsesprojekter og moderniseringer for kunder i den østlige del af Danmark.

Han er uddannet murer, bygningskonstruktør samt projektchef og kommer fra en lignende stilling hos Gaihede.

 

DGE Miljø- og Ingeniørfirma
Anders Buchardt Møller-Hansen, 43 år, er valgt til at stå i spidsen for at udvikle og lede et nyt markedsområde inden for anlæg og forsyning.

Han kommer fra et job som anlægschef hos Frederiksberg Forsyning og har tidligere været regionsleder i Cowi, hvor han blandt andet har beskæftiget sig med teknisk rådgivning, projektledelse og forretningsledelse.

 

El-Team Vest
Rasmus Skjøtt, 32 år, er ansat som en projektleder pr. 1. marts 2017. Han er uddannet elinstallatør og kommer fra en lignende stilling hos El-Con.

 

Enemærke & Petersen
Claus Kjøngerskov er pr. 1. februar 2017 ansat som relations- og markedschef hos Enemærke & Petersen Vest. Han er uddannet arkitekt og har bl.a. arbejdet som tegnestuechef.

 

Gaihede
Gaihede, ingeniører & arkitekter har ansat bygningskonstruktør Mikael Møller Ferslev som projektleder og bygherrerådgiver. Mikael skal arbejde med vedligehold, renovering og ombygning af ejendomme.

Mikael Møller Ferslev er ikke et nyt bekendtskab for Gaihede, da han både har været studiemedarbejder i rådgivningsvirksomheden og efterfølgende har været ansat som projektleder i en årrække. I 2016 var han kortvarigt rådgiver i en anden virksomhed, men er nu tilbage i Gaihede.

Mikael Møller Ferslev er uddannet konstruktør fra Københavns Erhvervsakademi (KEA), hvor han gjorde det så godt, at han modtog skolens legat ved den afsluttende eksamen. Før han startede på KEA, har Mikael været vidt omkring og blandt andet læst på universitetet, drevet café og arbejdet som frivillig brandmand.

 

Intego
Martin Lykke Enemark Christensen er pr. 1. februar 2017 ansat hos Intego i Grindsted som serviceleder inden for El-teknisk installation & service. Han er udlært elektriker og energivejleder og kommer senest fra en stilling som elektriker hos Lindpro.

 

Knauf A/S
Mette Larsen er ansat som ny HR-direktør. Hun har mere end 20 års erfaring med HR og ledelse i internationale virksomheder og kommer senest fra et job som HR Manager i Siemens Wind Power A/S.

 

KPK Døre & Vinduer
Charlotte Møller Bysted, 41 år, Sillerslev, er pr. 1. januar 2017 tiltrådt som ny leder af internt salg. Hun kommer senest fra en stilling som regnskabschef i Crescendo A/S.

 

Outline Vinduer
Mette Bjørnlund, 42 år, er pr. 16. januar 2017 tiltrådt i en nyoprettet stilling som logistikkoordinator. Hun er uddannet merkonom i indkøb og har siden 1993 været ansat som indkøber ved Logstor A/S.

 

Orbicon
Lennart Mark Noppenau, 33 år, er ansat som civilingeniør med ansvar for bl.a. energi- og indeklimaanalyser, dagslysberegninger og udarbejdelse af konkurrence- og tilbudsmateriale. Han er uddannet fra Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet og har tidligere været ansat hos blandt andre Moe samt Dansk Energi Management & Esbensen.

 

PSN Tag & Facade
Peter Bentsen er udnævnt til adm. direktør i virksomheden, der er et nyt datterselskab i Poul Sejr Nielsen Holding med speciale i fag- og underentrepriser samt leverandør af specialfremstillede profiler i zink, kobber og aluminium til tag og facadeopgaver.

Peter Bentsen var i 2011 med til at stifte Poul Sejr Nielsen gennem en fusion af tre VVS-firmaer. I 2008-2011 var han direktør i A&K Teknik og fra 1998-2008 overmontør og entreprisechef i Fredensborg VVS.

 

Roslev Trælasthandel A/S
Henrik Møller Nielsen, 48 år, er tiltrådt som ny salgschef i Skive-afdelingen. Han er oprindelig uddannet i trælastbranchen og kommer med 14 års ledererfaring fra stillinger som salgschef hos Moland og senest som markedschef i Moelven.

 

SKT Danmark
Allan Rosenhøj er ansat som landechef . Han er uddannet bygningskonstruktør og han har overvejende arbejdet inden for salg hos blandt andre Velux og Taasinge Elementer.

 

TK Development
Peter Kallehave er pr. 7. marts 2017 ansat som teknisk chef. Han kommer fra en stilling som projektchef hos NRE Group og har tidligere været ansat i tilsvarende job hos blandt andre MT Højgaard, Raundahl & Moesby og Sjælsø Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079