23948sdkhjf

Vil åbne døren for nye og mindre vognmænd

Sådan skal det blive lettere at starte og drive en vognmandsforretning i Danmark

Blandt vognmænd og speditører er Dekra kendt som en af landets største spillere på transportuddannelsesområdet, men nu indtager virksomheden et nyt område, der på kort sigt kan gøre det lettere at etablere sig i branchen.

Dekra Vognmands-Partner er navnet på den nye forretningsenhed, der udover en række services til almindelig vognmandsdrift gør det muligt at købe en lastbil med tilhørende kørselsaftale. Ifølge Karsten Trend Poulsen, der er nyudnævnt direktør i selskabet, er det især den sidste ydelse, der kan gøre en forskel.

- For dem, som kommer ud fra vognmandsuddannelsen, kan vi gøre det lidt nemmere at komme i gang. I stedet for, at du selv skal ud og købe en lastbil og finde kørsel, så har vi noget, der ligger klar. Med andre ord – du kan være i gang i morgen, siger Karsten Trend Poulsen.

Et tilbud til hele branchen
Med den nye forretningsenhed etablerer Dekra en attraktiv trædesten for såvel nyuddannede vognmænd som chauffører, der ønsker at blive herre i eget førerhus.

Karsten Trend Poulsen understreger dog, at der er tale om et bredt servicekoncept, som også rækker ud mod eksisterende vognmænd. Hos Dekra Vognmands-Partner kan man få hjælp til alt fra IT og regnskab til forsikring og finansiering.

- Du kan godt sige, vi tilbyder en form for iværksætterhjælp til alle dem, der gerne vil være vognmænd. Men Dekra Vognmands-Partner er også et tilbud til etablerede vognmænd. Det kan være, at man gerne vil have hjælp til regnskab, til at lave nogle bedre dieselaftaler eller til at købe en lastbil mere med kørselsaftale, siger Karsten Trend Poulsen.

Selvkørende vognmænd er en god løsning
Ifølge den nyudnævnte direktør er der efterspørgsel for et sådan produkt, både fra de som starter vognmandsforretning og fra de som vil sælge biler med kørselsaftaler.

Mange etablerede vognmænd har svært ved at finde chauffører og ser derfor konceptet med selvkørende vognmænd som en god løsning. Mange chauffører ønsker nye udfordringer og vil gerne prøve at være selvstændige, og Dekra Vognmands–Partner gør det muligt at matche de 2.

Udgangspunktet er at styrke fødekæden fra Dekra Vognmandsuddannelser A/S og hjælpe alle med at få opfyldt deres vognmandsdrømme. Men målet er også at give branchen en hjælpende hånd, så hverdagen kan blive mere enkel og rentabel. Og ifølge Karsten Trend Poulsen er det nye forretningsben et godt skridt på vejen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11