23948sdkhjf

Boasbyg får både tæv og sympati

Der er både ris og trøstende ord fra Mester Tidendes læsere, efter at André Boas kom i vælten for sit håndværk på TV2
Det var hårde ord, André Boas måtte lægge øre til efter sin deltagelse i TV2-programmet ”Danmark mod Østeuropa”. Både fra dommerne i programmet, men også her fra Mester Tidendes læsere:

”Jeg har da aldrig oplevet magen til svineri med hensyn til isolering. Det var jo nærmest smidt ud med en roegreb, der var jo ingen mester eller svende som brugte et minut på at vejlede lærlingen som havde isolerings opgaven”, skriver Peder Andreas Eriksen på Mestertidende.dk, som bakkes op af Morten Mathiasen:

”Enig med Peder. Det faglige arbejde taler for sig selv, uagtet hvilke præmisser han har indgået kontrakt på.”

Uden for bedømmelse
Manden, der må lægge ryg til risen er André Boas. Efter 41 år som tømrer og syv år som selvstændig, føler han, at kritikken er dybt uberettiget.

– Hvis man mener, at man kan bedømme et arbejde, som ikke er færdigt, så er det klart, at det andet var bedre, men de lavede heller ikke dampspærrer.

– Men den lagde I forkert på, gjorde I ikke?

– Der er to svar på det spørgsmål, ja og nej. Dampspærrerne blev lagt lovligt under udførslen, men vi blev ikke færdige. Man kan jo ikke vurdere et arbejde, som ikke er færdigt, siger André Boas, direktør i Boas Byg ApS.

LÆS OGSÅ: Tømrermester føler sig ført bag lyset

Også trøstende ord
På trods af de hårde ord fra Mester Tidendes læsere, er der også trøst at hente:
”Deres (det andet firma, som deltog i programmet, red) mester er uddannet konditor, og kender ikke det arbejde han laver. Hvorfor har han end ikke overvejet dampspær? Inddækningen omkring skorstenen anede han heller ikke noget om. Den havde givet vandskade helt ned i stuen,” skriver C. Jensen.

Alligevel kan dommen fra Mester Tidendes læsere over André Boas opsummeres med ordene fra J. F. Hansen:

”Polakkerne havde også nogle bommerter!! Men Boas tabte”.

LÆS OGSÅ: Tager TV2 fusen på tømrermester?

LÆS OGSÅ: Boasbyg er tæt på at dreje nøglen
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176