23948sdkhjf

Intego vokser på Sjælland

Da Christian Larsen i maj 2016 blev ansat som ny afdelingsleder for Intego i Karlslunde, var det med målet om at tredoble afdelingens aktivitetsniveau og medarbejderantal i løbet af 12-18 måneder.

I dag, 10 måneder senere, er den ambitiøse målsætning inden for rækkevidde, og den markante vækst får nu Intego til at ændre afdelingens navn fra Karlslunde til København.

- I dag dækker vi hele Sjælland og er særligt aktive i Storkøbenhavn. Som led i en fortsat positiv udvikling, har vi derfor besluttet at ændre navnet fra Karlslunde til København, siger Christian Larsen.

Væksten kommer særligt fra opgaver i den sjællandske industri og øvrige erhvervsliv. Intego har blandt andet etableret faste samarbejdsaftaler med Bella Center Copenhagen, 3-butikkerne og AudioNova Hørecenter.

Selv forklarer afdelingslederen den positive udvikling med, at det er lykkedes at sammensætte et team, hvor inddragelse og udvikling af medarbejderne er i fokus.

- Den tilbagemelding jeg får fra mine ansatte er, at de ikke er vant til at blive inddraget på den måde, siger Christian Larsen.

Ambitionen er fortsat at udvide afdelingens kerneforretning inden for el-teknik, mekanik og automation, og til at løfte opgave er Christian Larsen lige nu på udkig efter flere kompetente industrielektrikere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094