23948sdkhjf

Opdragelse er forældrenes ansvar

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvognen. I dag om optøjerne på Nørrebro
- De er da helt ude i hampen, de der forældre som mener, at politiet bare skal holde sig væk, når deres børn hærger gennem gaderne på Nørrebro, siger en af de ældre svende i skurvognen,
Han har boet på Nørrebro hele sit liv og lægger ikke skjul på, at han er vred over den demonstration som blev holdt i sidste uge i anledning af 10 året for nedrivningen af Ungdomshuset på Jagtvej.

- Det er helt i orden at demonstrere. Jeg har selv deltaget i demonstrationer. Men det er ikke i orden at kaste med sten mod politiet og smadre vinduerne i butikkerne. Det er altså forældrene der skal sørge for at holde styr på deres børn og give dem en ordentlig opdragelse. Når forældrene så tilmed mener, at politiet bare skal holde sig væk, ja, så står verden sgu ikke længere, mener svenden.

En af de andre svende i skurvognen foreslå, at man fremover for at kunne deltage i en demonstration skal have en nummer, som man skal sætte på sit tøj, så man kan identificeres.

- For nogle år siden fik politifolkene jo besked om at bære et synligt nummer. Og hvis demonstranterne også gør, ja, så kan man jo identificere de værste bøller, mener svenden.

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078