23948sdkhjf

Byg din helt egen pick-up

Voldsom pick-up: 3.500 kg på krogen og 985 kg på ladet. Og så kan du pimpe den lige som du vil
Det er i overvejende grad håndværkere og landmænd, der efterspørge de muskelsvulmende pick-ups. Sådan er det også hos Isuzu og det mærker man ikke mindst i forhold til de mange ønsker om at få specialbygget de brølstærke biler, som er skabt til hårdt arbejde med 3.500 kg. på krogen og 985 kg. på ladet.

- Efterspørgslen er stærkt stigende på vores D-max pick-ups, siger salgs- og marketingchef René Andersen fra Isuzu Danmark i Fredericia.

- Det er selvfølgelig det faktum, at bilerne trækker 3.500 kg på krogen og har kapacitet til 985 kg på ladet samt et stærkt 4-hjulstræk, der gør bilerne attraktive. Men det trækker også, at man stort set kan bygge sin bil op som man vil, så den passer til lige nøjagtig de opgaver ma n skal løse. Vi har en lang række godkendte løsninger, så vi f.eks. kan ombygge pick-uppen til en bil med tiplad. Alle løsninger er godkendte og gennemprøvede og monteres her på vores værksted i Fredericia i samråd med forhandlere og kunder, understreger René Andersen.

Lån bilen i længere tid
Hos alle Isuzu-forhandlere står der i øvrigt en Isuzu-demobil klar, så kunderne kan prøve bilen.
- Det er vigtigt, at f.eks. håndværksmesteren får mulighed for at prøve kræfter med r bilen. Og altså ikke bare en tur rundt om forhandlerens adresse. Vi låne gerne demo-bilerne ud i længere tid, så potentielle kunder kan bruge bilen i det daglige arbejde, forklarer René Andersen.

Også når det gælde kontakten med kunder er der fokus på, at det er bilen der er omdrejningspunktet.
- Vores forhandlere sidder ikke bare og venter på, at der skal komme kunder i butikken. Vi har en aftale om, at forhandlerne aktivt skal opsøge kunderne og have bilen med, så man kan se hvad den kan, siger René Andersen og fortæller følgende historie:

- Da en af vores forhandlere fornylig var ude at vise en bil til en landmand, opfordrede han landmandens hustru til at tage en tur i bilen med sin mand. Hustruen var dog ved at bage boller og brygge kaffe, så hun undslog sig i første omgang indtil forhandleren tilbød at overtage bollebagningen og kaffebrygningen. Da landmanden og hans hustru vendte tilbage fra prøveturen var hustruens første reaktion: Får man rabat hvis man køber to?

LÆS OGSÅ: Isuzu-pickup med tip-lad

Artiklen er en del af temaet Varebiler.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11