23948sdkhjf

Forsinket universaldybel endelig på hylderne

Fischer i Køge har ventet i to år på at sende ny universaldybel ud i de danske byggemarkeder
Krævende produktudvikling og enorm efterspørgsel på de europæiske hovedmarkeder betyder, at fischer i Køge har ventet i to år på at sende den nyeste universaldybel, DUOPOWER, ud i de danske byggemarkeder. Men nu står lanceringen så omsider for døren.

DUOPOWER har langt flere anvendelsesmuligheder end fischers kendte dybler, men også en kompleks produktion, som derfor kræver omstilling på fabrikken. Samtidig blev den nye dybel revet væk på de store europæiske markeder i hidtil usete mængder. Sådan lyder forklaringen på forsinkelsen fra chefingeniør Marcus Dengler, der har været med til at udvikle den nye universal-dybel:

- Vi har udviklet en dybel med to komponenter, som har en langt større bæreevne og sætter sig meget bedre fast end andre dybler. Produktionen krævede investeringer i nye maskiner og værktøj, og vi kunne ikke have forudset den store efterspørgsel, som vi har oplevet i hele Europa, siger den tyske chefingeniør.

Den nye dybel vælger selv den mest optimale funktion (ekspansion, kipning eller knude) afhængig af materialet, som den anvendes i.

Investering i innovation
På det danske hovedkontor vækker den længe ventede lancering af DUOPOWER glæde hos salgsdirektør Steffen Johnsen, der forventer, at fischers danske kunder tager lige så godt i mod universaldyblen, som de tyske, spanske og italienske håndværkere allerede har gjort. Steffen Johnsen bekræfter samtidig, at den idérige udviklingsafdeling fra tid til anden giver den danske salgsafdeling udfordringer:

- DUOPOWER kan bruges i mange materialer og har en meget stor bæreevne uanset materiale. Det betyder også, at det er svært at bruge den forkert, og vi har længe glædet os til lanceringen. Her på kontoret nørder vi med befæstelse, men vi kan konstatere, at mange bare vil have en dybel, der passer til de fleste opgaver, forklarer Steffen Johnsen.

DUOPOWER fås allerede hos AO og i løbet af april også hos Silvan. Senere på året vil man også finde DUOPOWER hos fischers andre forhandlere.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141