23948sdkhjf

Fuskeri kan koste ærlige firmaer livet

Tænkepause efter snyd med tilskud til hulmursisolering går ud over lovlydige virksomheder
Der bliver fusket med tilskuddet til hulmursisolering og det betyder, at Energispareordningen på det punkt bliver sendt til tænkepause. Altså ingen tilskud til hulmursisolering.

Fuskeriet har været praktiseret på flere måder – f.eks. ved, at isolatøren bevidst tager betaling for at have hulmursisoleret flere kvadratmeter end han reelt har. I andre tilfælde har hulmurisolatøren fået betaling for at hulmursisolere uden at han har udført arbejdet.

Alt sammen med tilskud fra Energispareordningen.

Det er selvfølgelig ikke i orden, at nogle hulmursisolatører fusker med tilskuddene. De skal straffes. Og de skal straffes hårdt og hurtigt.

Til gengæld er det rigtig ærgerligt for de mange hulmursisolatører, som har rent mel i posen. Og det er rigtig ærgerligt for de mange borgere, som nu går glip af et tilskud – et tilskud som måske lige er det der skal til for at de tager beslutningen om at få hulmurisoleret. Nu venter de fleste jo på, at tilskuddet vender tilbage.

Så tænkepausen betyder, at nogle hulmursisolatører må dreje nøglen. Og der er desværre ikke nogen garanti for, at det er dem der har snydt med ordningen som må lukke virksomheden. Deres fuskeri kan nu koste andre virksomheder livet.

Og det er ikke i orden.

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.159