23948sdkhjf

Snyd med anmeldelse af arbejdsulykker

Her kan du få en fornemmelse af, hvad mestre og svende taler om i skurvogne. I dag om snyd med registreringer af arbejdsulykker
Mester har købt nyt faldsikringsudstyr, så svendene er forsvarligt sikret, når de arbejder på taget.

- Det er det seneste nye i faldsikringsudstyr. Det koster en bondegård, så I skal fandeme bruge det, siger mester til svendene, som øffer lidt over, at faldsikringsudstyret er besværligt at arbejde med og gør dem mindre effektive.

En af de nye svende mener, at de andre svende skal være glade for, at de er ansat hos en mester som tager sikkerhed alvorligt.

- Jeg har lige været ansat i en stor virksomhed, hvor sikkerhed var en by i Rusland. Og det værste var næsten, at når der skete en ulykke, så blev det ikke registret og anmeldt. Det var et eller andet med, at hvis man var kommet til skade, så blev man presset til at møde op næste dag. Også selv om man ikke kunne lave noget på grund af skaden. Så havde arbejdsgiveren ikke pligt til at anmelde det, forklarer svenden.

- Ja, siger en af de andre svende, jeg tror også, at den statistik, der bliver lavet over arbejdsulykker bare er toppen af isbjerget, fordi arbejdsgiverne forsøger at skjule omfanget af uheld for ikke at havne i fedtefadet.

Mester er ikke helt sikker, på at det er så almindeligt ikke at anmelde arbejdsskader.

- Men her holder vi os til reglerne. Og derfor skal I også bruge det nye faldsikringsudstyr, siger mester

Se her hvordan de anmelder en arbejdsskade, mester
.

Artiklen er en del af temaet HØRT I SKURVOGNEN.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094