23948sdkhjf

Digital succes fortsætter for vvs-grossist

Onlinesalg fylder nu en tredjedel af den samlede omsætning hos Brødrene Dahl.

Vvs-grossisten Brødrene Dahl oplevede i 2016 en vækst på 20 pct. i sin onlineforretning, som nu udgør mere end en tredjedel af virksomhedens samlede omsætning.

- Vi har skabt en nethandelsløsning, der fungerer på alle digitale platforme, og kunderne kan derfor foretage deres indkøb, når de vil, og hvor de vil. Og så længe vi leverer varerne, der hvor kunderne skal bruge dem, så tror jeg, at denne positive udvikling vil fortsætte. Det er en nem og effektiv måde at handle på – både for kunderne og for os, siger Christian Agger, der er e-handel- og marketingdirektør hos Brødrene Dahl, i en pressemeddelelse.

Det har aldrig været meningen, at handlen på nettet skulle erstatte handlen i de fysiske butikker. Derfor har man hos Brødrene Dahl løbende på at få netbutikken og de fysiske butikker til at arbejde bedre sammen.

- Det er nødvendigt, hvis vi vil fortsætte den digitale succes og være blandt de bedste. Der er ingen af vores kunder, der udelukkende handler på nettet – derfor er det vigtigt, at der er en tydelig sammenhæng mellem netbutikken og de fysiske butikker, siger Christian Agger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219