23948sdkhjf

JFP-selskab øger overskuddet

En kombination af opgaver for moderselskab og eksterne bygherrer giver fremgang hos JFP Murer & Tømrer.

Mikkel N. Steffensen tiltrådte i midten af 2016 i en nyoprettet stilling som direktør i JFP Murer & Tømrer efter godt to år som projektchef i moderselskabet JFP.

Han kan i løbet af kort tid offentliggøre et årsregnskab med fremgang på både top- og bundlinje.

Omsætningen på 57 mio. kroner er 19 pct. højere end i 2015, og resultatet før skat er vokset fra 3,8 til 4,1 mio. kroner.

- Vi havde et mål om at nå en omsætning på knap 50 mio. kroner det første år. Det må man sige, at vi har indfriet ganske tilfredsstillende, siger Mikkel N. Steffensen, der betegner 2017-målet om en omsætning på 65 mio. kroner som ”absolut realistisk”.

Både interne og eksterne opgaver
JFP Murer & Tømrer henter en stor del af sin omsætning internt i JFP-koncernen, men Mikkel N. Steffensen fremhæver, at selskabet også har formået at vinde eksterne opgaver i det forgangne år.

Aktuelt arbejder JFP Murer & Tømrer blandt andet som hovedentreprenør på et nyt kontorbyggeri for fagorganisationen HK i Herning. Byggeriet på 800 kvadratmeter skal stå klar til indflytning omkring nytår 2017.

- Der er stor efterspørgsel på byggeselskaber med en vis volumen til at tage hånd om de mellemstore opgaver, men som samtidig bruger egne håndværkere til opgaverne, siger Mikkel N. Steffensen.

40 håndværkere ved årets udgang
JFP Murer & Tømrer beskæftiger i dag 6 funktionærer samt 31 håndværkere. I begyndelsen af 2016 var det 3 funktionærer og 20 håndværkere, mens forventningen er, at der ultimo 2017 vil være omkring 40 håndværkere fordelt på beton, murer og tømrer.

- Vi forventer fortsat vækst, men den skal være moderat og kontrolleret. Vi har gearet organisationen til den vækst, vi planlægger i nærmeste fremtid, siger Mikkel N. Steffensen.

Han oplyser, at JFP Murer & Tømrer skal kunne håndtere fag-, hoved- og totalentrepriser i niveauet op til 30 mio. kroner. Fokus er på både renovering og nybyggeri for offentlige såvel som private bygherrer – samt naturligvis moderselskabet JFP.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094