23948sdkhjf

Davidsens åbner stort byggecenter i Århus

Davidsens Tømmerhandel åbner 38.000 kvm nyt, stort byggecenter på Sletvej i Aarhus
På lørdag den 8. april får Aarhusområdet et af Danmarks største byggecentre. Davidsens Tømmerhandel på Sletvej slår således dørene op til i alt 38.000 kvm byggecenter med byggemarked for private kunder, butik for håndværkere samt drive-in trælast for begge kundegrupper.

- Vi går målrettet efter at skærpe konkurrencen om private og professionelle kunder i Aarhus-området. Det kommer både til at handle om pris og et større udbud af varer end i andre byggemarkeder og trælaster, siger trælastdirektør Flemming Salling. Han kommer fra en lignende stilling i Aarhus-området.

Det nye byggemarked på 2.000 kvm bliver Davidsens hidtil største detailbutik. Hertil kommer et havecenter på ca. 500 kvm. Byggemarkedet og havecentret vil have åbent alle ugens dage året rundt. Udover de varer, som man naturligt forventer at finde i et byggemarked, vil der blandt andet også være et stort og bredt udvalg af mærkevarer inden for isenkram.

Som noget nyt i Danmark indrettes et permanent showroom på over 2.000 kvm. Her kan kunderne se gulve, keramiske fliser, ind- og udvendige træbeklædninger, terrassegulve i ædeltræ, køkken, bad, garderobe samt havemøbler og indendørs møbler. Desuden er der udstilling af mursten og tagsten foruden Danmarks største udstilling af håndværkerbeklædning.

Det nye byggecenter får ca. 60 fuldtidsansatte. Heraf får byggemarkedet 20 faste medarbejdere foruden afløsere og weekendansatte. Håndværkerbutikken på 1.500 kvm. får 10 medarbejdere. Trælasten til professionelle bemandes med 8 fuldtidsmedarbejdere, og det samme gælder trælasten til private kunder.

- Hos Davidsens beskæftiger vi kun fagligt uddannede og søger derfor også løbende nye elever til alle vores forretninger, oplyser Flemming Salling.

Udover de nævnte afdelinger placerer Davidsen også et nyt logistikcenter i forbindelse med det nye byggecenter på Sletvej. Her ansættes 20 medarbejdere til at pakke byggematerialer og til at køre varerne ud til håndværkerkunderne i Midtjylland. Derudover er der logistikcentre i Sønderjylland, Odense og i Nordsjælland.



Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.252