23948sdkhjf

Luftrenser med saneringsramme

Magnetisk saneringsramme gør det let at montere luftrenseren i støvvæggen
Det kan være forholdsvis bøvlet og møjsommeligt arbejde at opbygge en midlertidig støvvæg af plast for at forhindre støv i at sprede sig til andre områder end dér, hvor man arbejder.

Det kan også være en udfordring at indbygge en luftrenser i konstruktionen. Hvis luftrenseren skal have fuld effekt, så må der ikke sjuskes med indbygningen i støvvæg konstruktionen. Det skal være robust og tapet godt til – og det tager tid.

Hurtigt og effektivt
Andersen og Nielsen har færdige støvvægge på programmet med både teleskopstænger, plastfolie, selvklæbende lynlås og clips. Plastfolien kan også leveres med færdig støvdør med lynlås i L- eller U-form, så man kan åbne så meget, at man kan få maskiner, trillebøre o.a. ind i arbejdsområdet.

Alt efter hvad man arbejder med, så skal der jo enten bruges støvmaske eller monteres en luftrenser. Og her er Andersen og Nielsen på banen med en ganske smart løsning i forhold til montering af luftrenseren.
Luftrenserne fra svenske Sila er nemlig monteret med en såkaldt saneringsramme. Ideen er, at man sætter luftrenseren uden for støvvæggen og fører den rensede luft ud i det fri via en udblæsningslange. Og det smarte er, at man på den indvendige side placerer saneringsrammen oven på plastfolien mod luftrenseren ved hjælp af indbyggede magneter. Derefter skærer man plasten, som ligger mod grovfiltret på luftrenseren, af.

Hurtigt og effektivt – og med sikkerhed for, at luftrenseren fungerer optimalt.
Sila luftrenserne fås i fire størrelser som alle kører på 230V og med kapaciteter fra 600 til 4.000 kbm i timen.

Når den magnetiske saneringsramme er monteret oven på plastfolien og på den bagvedliggende luftrenser, er det bare at skære hul i folien.

Den mindste Sila luftrenser har en kapacitet på 600 kbm. I timen

Artiklen er en del af temaet Værktøjstest.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172