23948sdkhjf

Nye folk skal udbygge sikringsentrepriser

Høyrup & Clemmensen ansætter ny afdelingsleder og to nye projektledere
Høyrup & Clemmensen har ansat Per Bloch, der bliver ny afdelingsleder i den hastigt voksende sikringsafdeling. Per Bloch har 16 års erfaring fra G4S og forlader en stilling som nordisk produkt- og kvalitetschef hos Falck.

Nu skal øget profilering og mere synlighed give endnu mere vækst og åbne flere døre for den københavnske elinstallatør, hvis sikringsafdeling har vokseværk i disse år.

Hidtil har installationschef og direktionsmedlem, Søren Østergaard, stået i spidsen for afdelingen, men med over 20 medarbejdere er det ikke længere en optimal løsning. Som direktionsmedlem og medejer vil Søren Østergaard fremadrettet koncentrere sig om den fortsatte forretningsudvikling og bidrage som hovedansvarlig for en række kunder.

Den nye afdelingsleder, Per Bloch ser store muligheder i Høyrup & Clemmensen, og han er sikker på, at der ligger mange store entrepriser og venter forude:

- Vi skal blive bedre til at indgå i dialog – både med nuværende og potentielle kunder. Vi skal udvide vores profil og sørge for at udnytte hele produktpaletten, siger 48-årige Per Bloch.

Motivation giver resultater
I sin egenskab af afdelingsleder får Per Bloch ansvaret for den daglige drift i sikringsafdelingen. Den nye leder lægger stor vægt på trivslen hos sine medarbejdere, som han ser som afgørende for den endelige produktivitet.

- Min opgave er at motivere og give medarbejderne plads til at udvikle deres talenter. Det giver teamwork i afdelingen og i sidste ende får det afdelingen til at præstere. Min første opgave bliver at lære mine kolleger, organisationen og produkterne at kende, siger Per Bloch og fortsætter:

- Jeg er vant til at arbejde med mere simple installationer i Falck, hvor mange af Høyrup & Clemmensens entrepriser, f.eks. 0sikringsinstallationer på et hospital, er langt mere komplekse. Det er en anden del af markedet, end den jeg er vant til.

Rivende udvikling
Høyrup & Clemmensen har udover sin nye afdelingsleder også ansat to nye projektledere, der skal styrke sikringsafdelingen frem mod yderligere udvikling. 38-årige Jacob Frederiksen kommer fra en stilling som teknisk manager hos CERTOGO Group og er uddannet låsesmed med speciale i integrerede sikringsløsninger, som netop er et fokusområde for Høyrup & Clemmensen.

- Sikringsafdelingen rummer mange muligheder, og der er meget fokus på området. Det er vigtigt, at vi er opmærksomme på de områder, hvor vi kan forbedre vores service og vores produkter. Det skal jeg bl.a. hjælpe med, siger Jacob Frederiksen, der til daglig bor i Glostrup lidt uden for København.

Philip Siim er ligeledes ny projektleder i Høyrup & Clemmensens sikringsafdeling. Han er 35 år gammel og kommer med otte års projektleder-erfaring fra bl.a. Petersen-Bach og sikringsafdeling hos Caverion. Philip er uddannet elektronikingeniør og bor på Frederiksberg.

- Jeg kommer til at være involveret i mersalg, men min primære opgave bliver at holde styr i de forskellige entrepriser. Sikringsafdelingen er inde i en rivende udvikling, så det bliver virkelig spændende at være med på holdet, siger Philip Siim.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187