23948sdkhjf

Svensk slagkraft til dansk græs

Gersvang Maskiner har fået forhandlingen af svenske Slagkraft, der leverer græsslåningsudstyr

Det svenske foretagende Cranab i Vindeln går op i ety højere gear i Danmark. Det sker med etableringen af en samarbejdsaftale med Gersvang Maskiner ApS som fra og med april markedsfører varemærket Slagkraft for det svenske firma.

- Vi tror meget på det fremtidige samarbejde med Gersvang Maskiner som dækker hele landet og har god kapacitet, når det gælder salg og eftersalgsservice samt reservedele, siger Håkan Bergh, der er produktchef for Slagskraft.

- Det danske firma har desuden stor erfaring samt en stor kundedatabase, når det gælder entreprenører indenfor både veje og jernbaner, hvortil vores udstyr er målrettet, tilføjer han.

Svensk kram
Cranab er en af Skandinaviens store udbydere af græsslåningsaggregater til montering på alle typer af maskiner, lige fra redskabsbærere til gravemaskiner og andet.

Maskinerne kan slå buske, mindre træer og andet ned uden problemer i grøfter og på diger med videre.

Maskinerne henvender sig til det professionelle marked, og er kraftigt og effektivt grej.

Hos Gersvang Maskiner fanger vi Bent von Müllen, der er salgschef, på telefonen ude på en demoopgave.:

- Det er faktisk noget vi ser frem til, for det er et rigtigt godt og kvalitetsbevidst firma, og produkterne er kraftige og holder hvad de lover, siger han til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Han ser frem til at påbegynde arbejdet med at opbygge det danske marked for det svenske produkt.

Slagkraft producerer 2 typer klipperhoveder i forskellige størrelser.

Et vertikalt slagleklipperhoved med slagler, der bruges til at klippe græs, samt et horisontalt kædeklipperhoved med kraftige kæder, som roterer horisontalt ved høje omdrejninger. De kan rydde krat, buske og mindre træer i højt tempo, og de har den fordel, at de kan bruges, selvom der er mange sten, jordknolde eller tilsvarende forhindringer, som normale slagleklippere ikke er velegnede til.

Kan det meste
Klippehovederne kan monteres på forskellige typer arme, som f.eks. på Slagkrafts egne kranarme og motorpakker eller på Mulags armklippere type GZA 750 eller GHA 700. De kan ligeledes monteres på forskellige typer gravemaskiner og skovmaskiner.

Slagkraft producerer færdige løsninger bestående af en komplet motorpakke inklusiv styring, hydraulikanlæg, kranarm og klipperhoved. Sættet er bygget til at montere på en gummiged via standard hurtigt skift. Motorpakken fås i 2 størrelser, som begge er udstyret med CAT C4.4 motor.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094