23948sdkhjf

Anlægsstop er som at tisse i bukserne

Tænk langsigtet og kreativt og brug det momentum og den værdi, som en højpotent byggesektor kan tilføre samfundet
Finansminister Kristian Jensen, som overvejende virker som en forstandig mand, må da vist have holdt for længe Påskeferie, når han mener, at det er nødvendigt at bremse kommunernes investeringer i veje, renovering af skoler, daginstitutioner og plejehjem.

Vel er der flaskehalsproblemer i visse egne af landet og inden for visse fag i byggeriet. Men fremfor at bremse de kommunale investeringer i forsøget på at undgå overophedning, så burde ministeren give kommunerne mulighed for at få indhentet noget af det vedligeholdelsesefterslæb som alle kan se hærger mange kommunale skoler, daginstitutioner, plejehjem og veje

Ved at stoppe investeringerne vil man kun opnå at skubbe opgaverne foran sig. Og manglende vedligeholdelse bliver ikke bedre af, at man vender ryggen til.

Stop-go-stop politik i byggeriet er lidt som at tisse i bukserne. Så kære Kristian Jensen: Hold i stedet varmen ved at tænke langsigtet og kreativt og brug det momentum og den værdi, som en højpotent byggesektor kan tilføre samfundet.

Artiklen er en del af temaet MESTER HAK&HUG.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078