23948sdkhjf

IT-værktøjer skaber vækst hos baderumsspecialist

Fra 6 til 28 ansatte og med planer om at runde de 100 i løbet af de kommende år
Badmodul A/S, der er specialister i badeværelser, har effektiviseret de interne processer og investeret i dygtige medarbejdere

De 28 ansatte indenfor vvs, murer, maler, tømrer og nedrivning i Badmodul A/S har rygende travlt. Virksomheden leverer i gennemsnit 20 nye badeværelser om måneden, og med mere end 400 leverede løsninger siden 2013, kan firmaet godt kalde sig ekspert på området.

Og kunderne er mere end glade for dem. I både 2015 og 16 blev virksomheden kåret som vinder af specialistprisen i ”Årets håndværker”.

- Jeg tror, vi har gjort os fortjent til specialistprisen to år træk, fordi vi overholder vores aftaler og fordi vores ansatte har taget til sig, at kundeservice i princippet er dét vi sælger. Vi ønsker at levere den bedste service man kan ønske sig fra en håndværker, siger direktør Mads Andreasen.

Siden Mads Andreasen blev eneejer for to år siden, er der sket meget. Medarbejderstaben er gået fra 6 til 28 ansatte og med planer om at runde de 100 i løbet af de kommende år, er det nødvendigt at kunne holde styr på processer og løbende at effektivisere og optimere.

- Planerne for 2017 er, at vi skal stabilisere os, optimere vores processer og gerne vækste med 5-10 mand. Dog først efter sommerferien. Vi skulle gerne have en strategi klar for en opstart i Aarhus, forklarer Mads Andreasen.

Solidt IT-fundament
Nogle af de IT-værktøjer, som Badmodul A/S har taget i brug for at kunne optimere deres forretning, er Ordrestyring.dk og flådestyring. Efter indførelsen af GPS-baseret flådestyring fra Ecofleet i deres 27 firmabiler, har de fået et meget bedre overblik over de kørende enheder og udnyttelsen af dem.

- Vi har nemmere ved at styre vores udgifter, efterkalkulere på vores opgaver og sørge for at økonomien hænger sammen. Derudover er vores dieselforbrug faldet betragteligt, fremhæver Mads Andreasen.

Ecofleets løsninger sikrer, at daglige rutiner vedrørende flåden bliver automatiserede og giver en nem og overskuelig adgang til vigtige data og statistikker. Data bruges individuelt af virksomhederne som en kilde til analyse og forbedring af struktur, processer og arbejdsgange.

Hos Badmodul er en af de mest brugte funktioner fra Ecofleets system modulet ”Områder”. Med denne funktion har man mulighed for at markere alle projekter, leverandører, genbrugspladser o.l. på det elektroniske kort. Når en bil ved hjælp af GPS’en registreres i et af de markerede områder, knyttes den kørte rute og tiden den opholder sig der, automatisk til et projekt. Noget der letter den daglige opgavebyrde for kontoret meget.

Hos Badmodul A/S er Ecofleets flådestyringsløsning integreret med Ordrestyring.dk, så de kørte ruter kan vises direkte i Ordrestyring.dk og let sammenholdes med de udførte opgaver for videre analyse.

Ecofleet er stolte af deres samarbejde med Badmodul.

- Det er flot at vinde prisen som Årets Håndværker to gange i træk, og vi er glade for at kunne bidrage til deres fortsatte udvikling fremover. Flådesstyringssystemet hjælper dem til at holde styr på deres stadig flere projekter og gør dem i stand til at yde den bedst mulige service overfor deres kunder, siger Preben Rasmussen, salgsdirektør hos Ecofleet.

- Vi leverer også løsninger til en lang række andre danske VVS-virksomheder, som alle nævner reduceret brændstofforbrug, reducerede interne omkostninger og bedre dokumentation overfor kunder og myndigheder, som de helt store fordele.

Ecofleet udstiller på VVS-messen i Odense den 26.-28- april.

Efter indførelsen af GPS-baseret flådestyring fra Ecofleet i virksomhedens 27 firmabiler, har direktør Mads Andreasen fået et meget bedre overblik over de kørende enheder og udnyttelsen af dem.

Artiklen er en del af temaet IT-værktøj.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11