23948sdkhjf

Her er Danmarks billigste byggemarked

For femte år i træk er det byggemarkedet Jem&Fix, der løber med titlen som Danmarks billigste byggemarked for gør-det-selv-folket
Jem&Fix er for femte år i træk Danmarks billigste byggemarked - skarpt forfulgt af Stark, Bauhaus, Silvan og XL Byg på de næste pladser.

Det viser et omfattende pristjek, som prissammenligningstjenesten PriceRunner har gennemført. En række typiske produkter, som ”Gør-Det-Selv” kunden køber, er blevet pristjekket og sammenlignet.

- Igen er det Jem&Fix, der løber med titlen som det billigste byggemarked, men flere af de øvrige store byggemarkeder klarer sig dog fornuftigt i prisanalysen, siger Martin Andersen, der er direktør for PriceRunner.

Prissammenligningen afslører, at der ofte er meget stor forskel på prisen af enten identiske eller direkte sammenlignelige produkter.

- Forbrugerne skal være vågne, når de skal i byggemarkedet. Det er overraskende så stor forskel på prisen på det samme produkt, siger Martin Andersen.

Lavpris byggemarkedet Jem&Fix er billigst i det pristjek, som PriceRunner har foretaget på 23 typiske produkter, som Gør-det-selv kunden ofte køber. Det er enten identiske produkter eller produkter af samme kvalitet.

Prissammenligningen er sket i uge 16, hvor alle priser er fundet online eller i butikkerne

Pricerunner nævner bl.a., at et godt eksempel på en markant prisforskel på et identisk produkt er forårsklassikeren 5 liter træbeskyttelse, som vi ofte skal i byggemarkedet for at købe, når vinteren er overstået og træværket skal have en kærlig omgang.

5 liter Gori 88 koster i billigste butik 549 kroner mens den samme spand Gori 88 koster 729 kroner i den dyreste butik. Her sparer forbrugeren 33 procent eller 180 kroner ved at handle i det billigste byggemarked.

- Det kan altid betale sig at sammenligne priser, når der skal købes ind i byggemarkedet. Vi har fundet produkter, hvor prisen er både er 2 og 3 gange højere end i billigste byggemarked, siger Martin Andersen, PriceRunner.

STORE BESPARELSER
Fem eksempler, hvor man kan spare stort ved at købe i billigste butik:
• Gipsplade – spar 84 procent
• Tommestok i træ – spar 200 procent
• Fiskars havespade – spar 67 procent
• 50 meter installationskabel – spar 177 procent
• Trykimprægneret reglar 4,2 meter – spar 110 procent

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11