23948sdkhjf

Nyt byggecenter i Rønne

Optimera har slået dørene op til Solskinsøens nyeste byggecenter
Byggeriet boomer mange steder i landet, og Bornholm er ingen undtagelse. Således kunne daglig leder, Erling Hansen og hans nye kollegaer forleden slå dørene op på Lillevangsvej i Rønne til øens første Optimera, der allerede før sin åbning har fået Solskinsøen til at summe. Byggecenteret har været undervejs i lang tid, og der var da også mange bornholmere, der lagde vejen forbi i de første åbne timer.

- Vi har set rigtig meget frem til at åbningen og været spændte på, hvor mange der har lyst til at komme og se, hvad vi kan byde på. Det er ikke helt forkert at sige, at Bornholmere godt kan være lidt skeptiske omkring nye ting, og så er det jo altid ekstra spændende at åbne en ny forretning. Men samtidig er vi bornholmere også nysgerrige, så man skal alligevel lige se, hvad det her nye er for noget, fortæller Erling Hansen.

Et forsigtigt gæt fra hans side placerer antallet af besøgende den første dag omkring de 400, og de nysgerrige bornholmere var tydeligvis ikke kun sultne efter nye tilbud. I løbet af dagen blev der udover varer og materialer i alle slags kategorier nemlig også omsat 200 stykker morgenbrød, 300 stykker wienerbrød og 400 pølser.

Over 50.000 varer på lager
I det nye byggecenter handler det om fleksibilitet, så især de professionelle kunder kan få lige præcis det, de mangler – der er nemlig over 50.000 varenumre at vælge imellem.

- Vores sortiment i butikken og trælasten afspejler de varer vores kunder typisk har brug for hver dag – men vi kan jo meget mere end det. Med vores dag-til-dag levering kan kunden bestille en hvilken som helst vare og have den stående på byggepladsen eller i indkørslen dagen efter. Vi kan skaffe alt det, vi ikke har stående, så du får meget mere end det, du ser i butikken, siger Christian Herbert, kommerciel direktør i Optimera, og fortsætter:

- Vi kunne da også se, at det både var de professionelle kunder og de mere seriøse, men private, ’gør det selv’-mænd, der kom forbi forleden. Og selvom vi har fokus på de professionelle, der skal kunne gøre en god og hurtig handel hos os, er der naturligvis også meget at vælge mellem for den kvalitetsbevidste amatør, der har gang i større projekter derhjemme.

Artiklen er en del af temaet Nyt fra byggecentrene.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109