23948sdkhjf

Ordrebogen er fuld hos SG Totalentreprise

Direktør Robert Mayer og SG Totalentreprise har timet søsætningen af selskabet perfekt og står med en fyldt ordrebog efter bare få måneders levetid
Der er fyret godt op under kedlerne i den danske byggesektor, og det nyder nystartede SG Totalentreprise godt af. Efter blot tre måneder på markedet er det lykkedes totalentreprenør og direktør, Robert Mayer, og hans team at vinde opgaver for næsten 20 millioner kroner. En bedrift som ejerkredsen og ledelsen i SG Totalentreprise naturligvis er ovenud tilfredse med.

- Vores start er fantastisk. Udover de byggerier, hvor vi er gået i jorden, har vi en tæt dialog med flere bygherrer, hvor vi snarest forventer en underskrevet kontrakt på flere projekter. Vi er blevet godt modtaget, men vi arbejder også hårdt og opsøger de muligheder, vi får øje på, siger Robert Mayer og fortsætter:

- Vi er gået ind på markedet med god timing og har vist os konkurrencedygtige med vores tilbud, byggestyring og løsninger. Jeg har beskæftiget mig med totalentrepriser på bar mark det meste af min karriere, så vi kan byde ind med en god portion erfaring på de barmarksentrepriser, som private investorer og offentlige aktører sender i udbud.

Nyt bosted i København
SG Totalentreprise har netop påbegyndt den hidtil største opgave. Et bosted på 530 kvadratmeter for unge mennesker med psykiske udfordringer. En entreprise på 13,7 millioner kroner, hvor Københavns Kommune er bygherre. Bostedet bygges som et femetagers byggeri på et lille tomt grundstykke på 90 kvadratmeter på Nansensgade i indre København.

- Det er en lokation, der gør logistikken kompliceret, fordi der ikke er meget plads, og fordi vejen er ensrettet. Derfor har vi brugt mange timer på at planlægge logistikken ned til mindste detaljer, så forholdene ikke kommer til at forsinke byggeriets fremdrift.

Den nye bygning skal ligne den eksisterende bebyggelse på Nansensgade. Derfor bygges råhuset i beton, hvorpå lette facader monteres. Bygningens 530 kvadratmeter fordeles bl.a. på ni små lejligheder og fællesarealer og forventes at være klar til brug forsommeren 2018.

Mange projekter i gang
- En stor omsætning er ikke vores mål i sig selv, men vi er selvfølgelig positivt overraskede over, at vi allerede er i fuld gang med byggeri så mange steder, siger Robert Mayer, der sammen med Skou Gruppen A/S, Skou Gruppens adm. direktør, Martin Skou Heidemann, og Skou Gruppens tekniske direktør, Jesper Egund, udgør ejerkredsen i SG Totalentreprise.

Udover det kommende bosted i København er SG Totalentreprise i øjeblikket optaget af opførslen af en tilbygning til musikskolen i Allerød.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079