23948sdkhjf

Ny direktør til stort kloakfirma

En af Danmarks største kloakvirksomheder får ny direktør
Ejeren og administrerende direktør i den fynske virksomhed FKSSlamson, A/S forlader den 1. juni 2017 direktørstolen og sætter sig fremover for bordenden som bestyrelsesformand.

- Indenfor det seneste års tid har vi fået flere seriøse tilbud fra andre virksomheder, der ønsker at købe os. Dette har skabt grundlag for en del tanker omkring fremtiden for vores virksomhed. Efter grundig overvejelse er det besluttet at bevare FKSSlamson i familiens eje og nu ansætte en administrerende direktør til at fortsætte de positive resultater, som medarbejderne har skabt igennem i seneste mange år, siger Vagn O. Knudsen.

Erfaren mand bliver ny direktør
Stafetten giver Vagn O. Knudsen videre til økonomichef Michael Nielsen. Netop fordi han de sidste 8 år har vist, at han kan kombinere disciplinerne drift, salg og projekter på optimal måde. Men også altid udviser enormt engagement og entusiasme.

- Det er fantastisk spændende -jeg er både stolt af og selvfølgelig også ydmyg overfor den tillid, som Vagn O. Knudsen viser mig. Sammen med alle vores dygtige, loyale medarbejdere vil jeg arbejde hårdt på, at vi bliver ved at udvikle os, og fortsat står for den høje kvalitet og gode service, som vi er kendte for.
Målet er at blive ved med at være markedsledende og fortsætte den succesfulde rejse, siger Michael Nielsen.

Vigtigt med ideer
Den 59-årige Vagn O. Knudsen vil fremover bruge sin tid på nye ideer, så virksomheden kan blive ved med at gå nye, innovative veje.
- Men jeg vil fortsat være synlig overfor kunderne og leverandørerne. Det kan jeg simpelthen ikke lade være med, siger Vagn O. Knudsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079