23948sdkhjf

Nyt facadesystem minimerer monteringsfejl

Facadesystem fra Rockwool skal lette byggeprocessen fra den første design idé til den sidste skrue er sat i
Rockwool har netop lanceret facadesystemet REDAir MULTI. Det er et system med skinner, beslag, isolering og skruer der leveres i ét samlet system. Det hele er tænkt sammen fra første skitse hos arkitekten, til montagen og facadens levetid. Og målet er at lette byggeprocessen fra den første design idé til den sidste skrue er sat i – både hvad angår tid og kompleksitet.

De få komponenter og de sammentænkte beslag, skruer og isolering gør det let for arkitekter at projektere med det nye system og plug’n play funktionen betyder også, at montørerne kun skal bruge halvt så lang tid som ved montering af traditionelle facadesystemer. Endelig er systemet en god nyhed for bygherren, der kan færdiggøre byggeriet effektivt og hurtigt og få det fulde udbytte af isoleringen med det samme.

- Vi har bestræbt os på ikke at overlade noget til tilfældighederne ved at skabe et system, hvor elementerne næsten ikke kan sættes forkert sammen. Det håber vi, giver højere tempo og mindre bekymring for fejl i byggeprocessen" siger produktchef, Hans Henrik Ter-Borch, Rockwool, som i forvejen har løsningen REDAir FLEX facadesystem i samme produktfamilie som REDAir MULTI.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.189